Charlies kebab strømmen - Katt ute om natten

Date: Aug 2018 Postet av on ute, katt, natten

katt ute om natten

välmående ut och ses inte lika ofta nu som i början. Verkar vara utan hem. Universitetsdjursjukhuset, smådjur, Okastrerad hankatt, rödtabby utan vita tecken. Saknar halsband och öronmärkning, men ser

pigg ut och verkar vara en ungkatt. Ulla Sandberg, Liten smal sköldpaddsfärgad katt har strukit omkring i vägkanten kring Dalby-Hacksta (mellan Ramstalund och Dalby) støvletter i ca en månad. Snäll och tillgiven, var väldigt mager och hungrig när vi hittade henne. Ros-Marie Kokkonen, Saknar du din katt? Försökte men det gick inte. Om ingen ägare hittas inom en vecka så måste den bort på annat sätt, kommer höra med katthem och hoppas på att de kan ta emot katten! Han är otroligt social och tillgiven, men eftersom vi har hundar så kan han absolut inte stanna här. Mycket kelig men mager och tovig så jag antar därför att den inte har något hem i närheten. Prata med mjuk röst och gör inga häftiga rörelser som skrämmer katten. Trots annonsering i området har ägaren inte hittats. Finns nu på Leopoldsgatan. Annette Lilje, Katt påkörd och omedelbart avliden. Han verkar trött och sliten, är mycket rädd och försiktig, ibland får man prata med lite med honom på avstånd. Elisabeth Lindström Dannfors, Svart och vit ung katt som vistas mellan UTK-hallen och vattenverket på cykelvägen mellan Nyby och Gränby. Katten dök upp för ca 2mån sedan. Agneta Fransson, En mycket hungrig och kelig svart hankatt upphittad i Högsta där han har uppehållit sig i ca 2 veckors tid. Uppdaterad Katten har nu inte setts till på ett par månader. Oklar dödsorsak Katten bar inget halsband, saknade öronmärkning och inget chip funnet, kön oklart Polisen Uppsala, hankatt, vet ej med säkerhet. Katten verkar välnärd men är hungrig. Är det din katt eller vet du något om den kontakta Samvetet, Föreningen Samvetet, Helt svart, korthårig honkatt med liten unge omhändertogs den 29/4 i Gottsunda. Emanuel Kolsvart katt finns, till och från sen i våras-försommar, i Rångsta, mellan Björklinge och Viksta. Denna katt har rört sig i området ett par månader, och var väldigt social och kelig - hälsade gärna på hemma hos andra. Det er ikke vanlig at hannkatter markerer som del av en aggressiv konflikt med andre hanner. Upphittaren är inte permanent boende i området.

Hon kan ha vandrat långt också. Det viktigaste 114 14 Liten smäcker svartvit korthårig hankatt med långa öron unge. Kön okänt men gissningsvis okastrerad hane Tror du att det är din katt så hör av dig till Yvonne Boivie på polisen 114 14 Polisen i Uppsala. Förmodligen påkörd under natten, saknar någon en katt som passar in på beskrivningen. Slå ett nummer eller SMS till mig. Fredagen den 238 så ringde telefonen och en arbetskollega till min man ringer och säger att han sett en svart katt som låg död på lv 288 i gimo vid tågrelsen. Har sprungit omkring och ropat här ute sedan igår. Tyvärr var katt avliden, har varit synlig i området under minst ett års tid. Då ville den med in och fick lite yoghurt som den slukade glatt. Pälsen är halvlång och svansen borstig.

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Maine coon.Du kan ogs legge inn egne erfaringer om, maine coon.

Katten är grå och svarttigrerad med en vit mage och vita tassar. Ej öronmärkt eller chip Är det din katt eller vet du något om honom hör gärna av dig. Svart okastrerad hankatt med lite vitt på bröstet och under ena framtassen. Väldigt kelig och sällskaplig så har antagligen haft ett hem. Katten rör sig lite stelt och ofta ganska långsamt. Troligtvis kastrerad, få resept på nett anna Hessel, hva er terapi på bandet finns tyvärr ingen annan information. Så var det dags att ta honom till veterinären. Känns som en hemmakatt och någon bör sakna den.

Den sitter ofta där nedanför och väntar.Är det din katt eller vet någonting om den?På länken är en video jag gjort när jag filmat katten.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt