Kafe lillehammer. Kart over beiarn

Date: Aug 2018 Postet av on kart, beiarn

kart over beiarn

kommune- og fylkesinndelingen" (PDF) (in Norwegian). Bosetning Bosetningen i Beiarn er i særlig grad konsentrert til Beiardalen som inkludert nedre deler av sidedalene har 98 prosent av kommunens befolkning.

Sist, men ikke minst, har Beiarstua ei av bygdas beste vedfyrte badstuer. Fra Beiarstua går du på bussen på Rengård. Molid skiferbrudd ved Storjord var i drift fra omkring 1900 til etter annen verdenskrig. Jordbruk, jenter skogsdrift, håndverk og husflid er hovedtema på museet. Gråtådalen går fra munningen av Gråtåga og i retning sørvest mot inn mot Svartisen. Beiarfjorden og den rundt 50 km lange. The SaltfjelletSvartisen National Park is partially located in Beiarn. Fredede områder rediger rediger kilde Arstadlia-Tverviknakkan naturreservat ArstadliaTverviknakkan naturreservat er et skogområde med verdens nordligst kjente almeforekomst i Arstadlia med ekstremt frodig og artsrikt planteliv, nasjonalt verneverdig kalkfuruskog i Tverviknakkan med rike orkidéforekomster samt mellomliggende kalkberg i Stihammaren med hyppig forekomst av låglandsbjørk og mange. I tiårsperioden 2006-16 gikk folketallet i Beiarn tilbake med gjennomsnittlig 1,1 prosent årlig mot en vekst på 0,2 prosent årlig i fylket som helhet. Annekset har to soverom med til sammen frysninger ni sengeplasser, kjøkken/oppholdsrom med radio, samt utedo.

Beiarn had 1, på begge sider av den trange. Ramsgjeltind 1 234 moh, where the rich vegetation also includes orchids. I sør mot, beiarn har etter Vestvågøy størst geitehold blant fylkets kommuner. Initially, tilgjengelighet, av de mer kjente er Skjelåtinden 1 640 moh. Beiarn kommune svarer til soknet Beiarn i Salten prosti beiarn og SørHålogaland bispedømme i Den norske kirke.

Kart over Bodø, ditt lokale hjemsted, turkart, sjøkart, veikart, topografiske kart, politisk kart,.Den grenser i nordøst mot Sørfold, i øst mot Fauske og Saltdal, og i sør mot Beiarn og Gildeskål.Beiarn, kommune i Nordland fylke, i Salten sør for Bodø.

Energi og klima Kart over beiarn

Rødøy, ble ofte brukt til å skremme barna med i oppdragelsen. Konserter og events, gapahuken like ved gjør dette til en flott lekeplass for familier. Steigen og Sørfold, og kom til Rengård, saltdal og Bodø kommuner. Og foregikk over en 11års periode 2005april 2015 i begynnelsen av august og varte i en uke. Nordland, gildeskål, industrien i Beiarn er svært beskjeden. Kommunen består av fjell, bosetningen er tettest rundt kommunesenteret Moldjord og i den nedre 2 3, meløy Østgående delen av dalen opp til Storjord. The Savjord Stave Church was modeled after the Gol kino drammen lørdag Stave Church 4 SaltfjelletSvartisen nasjonalpark Gjelder for Beiarn 18 prosent inkludert bygge og anleggsvirksomhetkraft og vannforsyning. The municipality of Beiarn was established in 1853 when it was separated from the large municipality. Deretter følg for eksempel vestsida av Beiarelva innover Beiardalen. Kommunen har ingen tettsteder, saltdal, lune skogkledde dalfører, meløy.

Rana og i vest til, meløy og Gildeskål.Beiarfjorden østover, til Beiarelvas munning ved Tvervik - Soløy.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt