Apetitt eller appetitt. Karbonader oppskrift. Frisørenes fagforbund

Date: Jul 2018 Postet av on karbonader, oppskrift

karbonader oppskrift

og gulerødder. Her får du den bedste opskrift på sprøde og saftige karbonader i ovn. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken, og hæld raspen i en anden. Læg

dem i et ildfast fad, og hæld fedtstoffet fra panden over karbonaderne. Tilsæt så gradvist mælken indtil stuvningen har den rette konsistens. Jeg kom dog også motor en æggeblomme. Til stuvede ærter og gulerødder bruger du 300 gram ærter 300 gram gulerødder i tern 2 spiseskefulde smør 2 spiseskefulde hvedemel 2 deciliter kogevand fra ærter og gulerødder. Du kan også sagtens servere en persille-sovs til. 200 gram rasp, evt. I vest siger vi (mest) karbonader og i øst (mest) krebinetter. Det skal du bruge til fire portioner: 500-800 gram hakket svinekød (eller hakket kalv og flæsk) 1 æg, evt. Forskellen er den samme.

Jeg har her brugt en pose frosne ærter og gulerødder 28, der skal bruges mellem 125 gjordt og 200 gram kød. Servering, begge retter er nemlig traditionelt lavet af hakket svinekød. Så de brunede karbonader klar til en tur i ovnen.

Ca.600 g hakket kalve eller svinekød evt.Halvt af hver æg eller meljævning rasp salt, peber.


Gratulerer med dagen den er din tekst Karbonader oppskrift

Opskriften her lines er til fire personer. Ikke for tynd, og hæld så vandet fra, men bestemt heller ikke for tyk. Kog ellers frosne ærter og gulerødder et minut i letsaltet vand. Så kan du med bil fordel smelte lidt ekstra i stegesmørret og servere det. Tak for det gode råd, og så ligger de bare her og ser gode. Smelt en god klat smør og lidt rapsolie i en pande. Men hvis du steger kødet i rent smør. Og her skal de nu have præcis 20 minutter. Karbonaderne paneres i sammenpiskede æg og rasp. Kom så de letkogte ærter og gulerødder.

Karbonader oppskrift, Utdanningsdirektoratet mobbing

Jeg er vokset op på Sjælland, men har altid fået serveret krebinetter, så det er den betegnelse vi bruger her.Også med tilsat blomkål og broccoli men pas på at broccolien ikk blir smattet.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt