For mye sukker i kroppen - Kanalferie i frankrike

Date: Aug 2018 Postet av on kanalferie, frankrike

kanalferie i frankrike

om morsdag. Meir rot på skjermen. Podkasten ble brutt her. Legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook: m/lunsjnrkp1 Lønsj på Twitter: m/NRKlunsj Epost: I dag hører

du følgende: November! Nå har vi tatt oppvasken, og vi gjorde det for hånd. Tema: avklipte t-skjorter, låtene programledere setter på uten tillatelse, Pavement, The Clash, Ghana, oppstart av utested, Gaffochi og fotballjuksing. Vendepunkt i livet, påtenning av hår og fis, poenget med caps, hobbyer, bacondrops, hårmajones, Arne Hansen The Gitarspellers, midikeyboard, smokk i livmora og fosteret som fleksa. Samtidig, et helt annet sted: Solskinn og sang! Send kanalferie i frankrike glitter til den du hater! I dagens podkastbonus er det klassisk kontoropplegg; elbiler, gjennomgang av eposter fra styret, idemyldring til facebookvideo og den helvetes facebookfeeden og alt folk poster der av visdomsord, Trump-ting og 'hvor mange rektangler ser du?'-poster. Til slutt kommer Johan Remington-Staahl innom og forteller om Kuledugnaden våpenforeningen han er medlem i, arrangerer hver jul og påske. I dag er Jørgen Hegstad med (over Skype) i podkastbonusen og det snakkes om toastmasterjobben, tv-spillene No Man's Sky, Dishonored og Uncharted, vanskelighetsgraden på Thousand Islands coverkonkurranse, den gangen Jørgen leverte en gitar til Bob Hund, den gangen Torfinn møtte Conny Nimmersjö og den noget. Radiogram: Bjørn Borg og Benny Borg-problematikk Radiogram: Vet dere hvorfor det heter lyspærer? Radiogram: Hva skjer med tida det tar å koke et egg da? Takk for oss I podkastbonusen i dag er Børge Johansen med og vi snakker om skrei, Knausgård, jingler, sjøpølse, skrapelodd, Jan Olsens avskjed og Mikkjel Fønhus.

Kongelig fødsel, direktør Hansen som gikk de fire siste etasjene opp til kontoret. Kaptein Sabeltann og den ulovlige kanalferie i frankrike laseren. Parlamentarisme, kampen om utroskapspåstandene, historien om han som samlet, asian Fuck Request og andre gode DJnavn.

Torfinn er ute og bli kursa, så Rune romsterer i lønsjarkivet med hjelp fra lytterne.Har du nyrestein, din stakkar?

Stjørdal turistforening Kanalferie i frankrike

Det handler om første april, heia Fotball, kaller kanskje du det. Jan Olsen reverserer elva, en konge i det gamle Egypt ved navn Sesostris. Ian McKellen, hva kom først av radioen eller bilen. Cruise control, buekorps, frankrike joikakaker og Rackstead, bråk. Delaware, willie Nelson, praten går om musikk, ukeblader.

Her er folkene jeg snakker med, med ting jeg snakker med dem om i stikkordsform: Marte Hedenstad: TV-serien The Get-Down som handler om New York på 70-tallet med premiere.Etterpå kjører Torfinn sin 'gjett rollefigur'-kviss, hvorpå Jan Olsen forteller (indirekte såklart) at han har blitt streikebryter.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt