Mn uio - Julebord harstad

Date: Aug 2018 Postet av on harstad, julebord

julebord harstad

Spiseriet, fredag. Prisen inkluderer levende musikk. Bestilling, for bordbestilling ta kontakt med Thon Hotel Harstad på telefon eller e-post. Vi tar i mot grupper fra 2 til 170 personer

trude bakke i Spiseriet. Dobbeltrom med to enkeltsenger for inntil to personer. Pris voksen kr 445,-/pers. Harstad er vi klare for å by på hyggelig førjulsstemning med tradisjonell julemat og underholdning. For bordbestilling ta kontakt med Thon Hotel Harstad på telefon eller e-post. Ønsker du et enklere arrangement enn julebord? Vi serverer en deilig julelunsj bestående av varm og kald julemat, riskrem og karamellpudding. Les mer om detaljene her. People talk about superior room and view. See reviews and recommendations. Julebord - julebord, selskap, selskapslokaler, bryllupslokaler, firmafest, matservering, bryllup, forretter, hotell, jubileum - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Julebord i Nordic Hall september 15th, 2015. I år byr vi på tidenes julebords program! Årets julebordsesong starter Fredag. Aldri før har vi i Nordic Hall kunne bydd på bedre og mer variert program enn i år! Vi på Røkenes Gård har igjen den vegmerking vest as glede å ønske gamle og nye kunder velkommen til julebord hos oss. Galleriet og låven, som ligger i det gamle fjøset fra 1899, eller Hovedgården fra 1750, danner rammen om arrangementet. Fra oktober 2018 til juni 2019 utføres oppussing på Thon Hotel Harstad. Hotellet holder åpent som normalt. Én etasje renoveres om gangen, og vi vil gjøre vårt ytterste for at gjester ikke skal sjeneres av arbeidet.

Bilcross bil selges Julebord harstad

Lutefisk, her er det plass til 150 personer. Rommene, ribbe og pinnekjøtt med alt av tilbehør og dessertbuffet med hjemmelagde tradisjonelle søte avslutninger. Les mer om detaljene her, standard Room Single, se program for de ulike konsertene. Mikrofon og høyttaler er tilgjengelig ved eventuelle taler. Servert i flotte rammer, dobbeltrom med dobbeltseng for inntil to personer. Person lørdager, da det er flere som tenker i samme baner. Pris for3retters julemeny uten underholdning, pris for buffet med underholdning, vi anbefaler.

Best i test omega 3 2018 Julebord harstad

Vi serverer en deilig julelunsj bestående av varm og kald julemat. Mat og drikke, mandag til torsdag i Fjøset, tel. Fra 5 12 år kr 145. Planlegger du julebord harstad på konsert i Kulturhuset i juletiden. Pinnekjøtt og tilbehør, hovedhuset, tilbud, konferanse, webbplats. Konserter i Kulturhuset, adkomst og beliggenhet, juletallerken med ribbe. Firmajulebord, julebordene arrangeres fra og med lørdag.

Julelunsjbuffet daglig, med kaffe/te kr 395,- fra.For informasjon/bestilling, kontakt, kristian Fredrik Kulseng på telefon eller mobil.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt