Utendørs leker for voksne: Interiørmagasinet

Date: Aug 2018 Postet av on interiørmagasinet

interiørmagasinet

formgiving, balanse, fargelære og harmoni må alltid være tilstede. Stilen sin beskriver Ida selv som personlig og leken, med en blanding av nytt og gammelt. Hun har malt det

sort «til hans store fortvilelse». De utvidet med kjeller og fikk tre etasjer. Det sorte bordet er fra House Doctor. Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken interiørmagasinet er bygget opp rundt den. Og de gamle dørene, de store rommene og synet av parken utenfor, som nærmest «kommer inn» i stua hver dag. De to spanskestolene i naturskinn er designet av Børge Mogensen. Det begynner som regel med at vi pusser opp, eller kanskje bygger vårt eget hus. Vi tilbyr flotte interiørblader fra inn - og utland. Bilder fra Playtype og Paper Collective. Jeg tenkte at jeg skulle kjøpe en ting jeg kunne ha hele livet, og det kjøpet er jeg SÅ fornøyd med! Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først. Den første festen etter innflyttingen i huset var helt. Teppet er egenimportert fra Marrakech og selges hos Rått Sanselig. I hagen vår har vi faktisk blomster ni måneder i året om vi er litt flinke. Sansen for å sette sammen vakre miljøer er til å leve av: Ida startet livsstilsbutikken Rått Sanselig i Larvik i 2004. Hver dag hele barndommen gikk Ida Brandsæter Helgeland forbi og drømte om å eie et av dem. Kjøkkenbordet er fra Muubs, stolene er Tolix. Huset har typisk skandinavisk preg, og fullt av smarte og moderne løsninger. I 2008 kom en egen butikk i Stavern til, og fikk navnet Råsa. I sommerbyen Stavern ligger tre hvitmalte hus på rad med utsikt utover den gamle Pumpeparken. Vi er gjerne 40 stykker her.

Hjemhytte, glasstuen har stoler og marmorbord fra Ox Denmarq. De nyeste trendene innen innredning, roligere hverdager og lukten av havet hver dag. Familien har gangavstand både til butikker og kafeer og til kyststien. Skrivebordet i mahogny stammer fra barndomshjemmet til Idas mann. Bli inspirert og få ideer til hvordan du kan skape ditt drømmehjem. I InteriørMagasinet finner du de vakreste hjemmene fra inn skole og utland. Om å vakttelefon finne parkeringsplass i egen gård. Jeg pleier alltid å spørre hva de har fra før.

Gullampen heter Atollo og uia sykepleie er fra Oluce. Vegger, vakre Dinesengulv og små fargeklatter gjør at hjemmet virker luftig og sommerlig. Med unntak av de runde, vinduer og gulv ble byttet. Verneverdige vinduene, det lille bordet er fra Hay. Hvem leser InteriørMagasinet, blomsterpotten kolstad fotball og pleddet er arvegods, vi skal ikke lage en ferdig pakke for folk. Her blandes stramt og lekent både på interiør og klesfronten.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt