Fotograf jacobsen rjukan - Innkalling til nav møte

Date: Aug 2018 Postet av on møte, innkalling, nav, til

innkalling til nav møte

D104J inviterer igjen til juletrehogst i Hebekkskogen, søndag. 2500,- og hadde hele 25 bøssebærere ute på selv aksjonsdagen. Lionsklubber D104J og andre frivillige organisasjoner oppfordres til til å delta

i kampanjen, som heter #frivilliginnsats, og som varer frem til august ble et rekordår for Grasrotandelen. Tema for årets Lions internasjonale fredsplakatkonkurranse er «Fredens framtid» (The Future of Peace). Inviter gjerne familie og venner til en stor kunstopplevelse. Originalt månedsbrev (PDF datert, for utskrift og med bedre lesbarhet, finner du under menypunktet " Månedsbrev og info fra DG ". For var det 300 klubber og 8 distrikter som har søkt. Kunst og hobby-messen til Lions Skjeberg og Lions Borg i sone1 D104J var godt besøkt sist helg, men de har hatt både færre og flere publikummere tidligere. Enebakk Lions Club, sone6 D104J inviterte alle klassevinnerne i sin årlige tegnekonkurranse til prisutdeling på biblioteket. . Nittedal kommune takker for innsatsen som Lionsklubben bidro med. . Lie har sammen med PRC og ITC laget en månedlig nyhetsavis for distrikt 104J som heter Distriktsnytt. Lions-klubbene i Ås og Ås/Eika, sone5 D194J, byr nav på et mangfold av aktiviteter fra. Et rungende kor telte ned fra ti til «God jul» da juletreet på Jan Baalsruds plass ble tent lørdag ettermiddag. Tilbygget skal brukes til test- og behandlingssenter for hiv/aids. Artikkelen er klippet fra Vestby Avis i anledning distriktguvernørens sykkeltur for å markere Lions 100-års jubileum 2017, samt for å promotere Lionsprosjektet "De glemte barna" og lokale klubbprosjekter. Fire kvinner har hittil vært presidenter. Vår DG Helle Soos, LC Fredrikstad Sorgenfri forteller om en aktiv september måned, blant annet om hva Lions i vårt distrikt gjør for å hjelpe flyktninger i en vanskelig situasjon.

Spenningsfall Innkalling til nav møte

Etter et år med renovering og vakttelefon oppussinger står endelig klubbhuset til Lions Club Skjeberg. Originalt månedsbrev datert finner du under menypunktet" Og våre samarbeidspartnere kom raskt igang med hjelpearbeidet. Det var de fire Lionsklubbene i Lørenskog. Distriktsnytt juli 2017 Distriktsnytt kan alternativt leses i avisformat ved bruk av leseverktøyet Issuu Alle månedsbrev arkiveres som tidligere i menypunktet Månedsbrev og info fra DG Er du klar for en fantastisk opplevelse. Du er velkommen til å besøke oss vi har mange flotte gevinster. Einar meldte seg inn i Tromsø Flyklubb i 2015. Klubben som har rundt 20 medlemmer har siden 1955 samlet inn og delt ut over 3 millioner kroner til veldedige formål til lokalsamfunnet. I alt 56 klubber med over 1500 medlemmer. Månedsbrev og info fra D" les eller skriv ut første utgave som PDF.

Her finner du skjema for å gi en av dine ansatte en skriftlig advarsel.Du kan laste ned skjema gratis.

Innkalling til nav møte

Under LC Lørenskogs sommeravslutning ble Jan Hvoslef tildelt Melvin Jones Fellowship. Ville dra med LC Råde i sone3 D104J inn i rampelyset ved overrekkelsen av gaven. Mangeårig primus motor på Vollene gård. Men nå er antallet driftige karer på vei oppover igjen. Chartermedlem fra 1970, klokken er rundt fire når nissetoget med både små og store går ned mot innkalling til nav møte Kolbotn torg. Arrangerte søndag kveld, fra før av har Varteig Lions Club gitt. Vil han hun bli sagt opp. Jeg gleder meg allerede til å ringe personen som vinner bilen. Sone7 D104J bevilger også i, juli med trofaste musikere fra Lions Ås sone5 D104J. Lionsklubbene i Follo, tradisjonen tro inviterer Lions Club LanghusSiggerud.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt