Loppemarked trondheim 2018: Hvordan vet man om man er gravid

Date: Jul 2018 Postet av on hvordan, gravid, man, vet, man

hvordan vet man om man er gravid

har vel ikke strøket kjærlig over den voksende magen og dyttet litt i den for å si hei til babyen innenfor. Du banner og steiker fordi mannen din kjørte

så fort over fartshumpene at blæra blir skvist og du blir tissetrengt. Du må skreve for å vaske opp en flekk fra gulvet. Du kjøper ny håndsåpe til foreldrene dine, fordi du ikke orker lukten av den de har når du er på besøk. Mange forteller tom dalbak at de føler seg hvordan få han til å kysse deg som medlem av en slags klubb når de er gravide klubben for de hormonelle rugemaskinene. Og tilsynelatende uten grunn. Denne kan tas tidligst 2 uker etter at du tror du kan ha blitt gravid, eller når mensen ikke har kommet når den skulle. Du velger kinofilm etter hvor lenge du tror du klarer å sitte stille uten å gå. Tårene begynner å trille bare man ser en baby. Graviditetstest kan kjøpes på apoteket eller tas hos lege eller på helsestasjon. Noen holder kvalmen i sjakk med hyppig småspising, andre vet maten vil komme i retur. Bilen tuter når du setter deg inn fordi magen dunker borti rattet. Du ikke rekker ned til å klippe tåneglene dine selv. Disse tingene er derfor ikke egnet til å avgjøre om man er gravid. Du spiser hele tiden! Du spiser kokosboller for å bli kvitt kvalmen. Du ikke vet om du er nybarbert nedentil eller.

I samarbeid med, du spiser kyllingvinger og drikker sjokolademelk til. Du vet du er gravid når frokost er kjøleskapskald Japp og et glass Oboy. Favorittmaten er mat vet du aldri har likt før. Og hverdagslige sysler blir plutselig et halvdagsprosjekt. Hadde jeg mistet all respekt for hvordan mannen.

Du vet du er gravid når du begynner å gråte fordi det er tomt for agurk i kjøleskapet. Kjenner du deg igjen i sitatene under. Du må parkere på nytt slik amal at du kan åpne døren helt og dermed har plass til å komme deg. Da løsnet det endelig for mannen og han forsto hvor urimelig han var. Man smiler anerkjennende til fremmede med struttemage og deler intime detaljer med ukjente i samme situasjon. Setter føttene i hullene for beina og roper på mannen for å få hjelp til å trekke den opp.

Du aldri får sett ferdig et tv-program, fordi du har sovnet.Partneren din må knytte skolissene dine.En opplevelse av sterk tissetrang kan også være et symptom på en infeksjon.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt