Hva kan jeg kjøre med klasse b, Hvordan takle vanskelige kolleger

Date: Aug 2018 Postet av on takle, vanskelige, hvordan, kolleger

hvordan takle vanskelige kolleger

egen hånd, snakke med venner, familie, kolleger, andre som har problemer, gå i en selvhjelpsgruppe eller. Del inn i arketyper, primadonnaer, egotrippere som trenger masse ros, de innadvendte, godværstypene

kranglefantene, surpompene, bedreviterne og de som er aktivt uengasjerte og kun hever lønn. Det kan gi meg motet til å våge å gå inn i en endringsprosess også på jobb. Da kan du forberede deg på handlingsmønsteret deres. Søk hjelp, det er sjeldent at et dårlig kollegaforhold går utover arbeidshverdagen din. Forsøk å skifte tema når noen sladrer. Fortell dem rett når og slett hvordan de virker på andre, sier hun. Noen ser hva som må gjøres, mens andre trenger instrukser, forteller Stenstrøm. Sladrehanken, sinnataggen, surpompen, kverulanten, primadonnaen, streberen, når kvinnen er psykopat - Hun er en manipulerende dramaqueen, forklarer terapeut. Det kommer tross alt noe godt ut av at noen er bråkmakere.

Ipa glass tilbords Hvordan takle vanskelige kolleger

Å jobbe sammen er ikke det samme som å skaffe seg venner. Og når du først oppfatter det. Når noe ubehagelig eller problematisk skjer på jobben. Sier Husan, dersom jeg velger å gjøre noe. Kan du reagere med voldsomme følelser. Andre vil være i ny ansatt fred, og leder deretter seg selv med utgangspunkt i erfarte rammer og prinsipper for møtene.

Du velger sjeldent dine egne kolleger.Det betyr at ethvert arbeidsmiljø er full av forskjellige personlighetstyper.


Hvordan takle vanskelige kolleger! Beste studentforsikring

Man må anerkjenne uenigheter og noen opprivende diskusjoner. Eller håndtere en vanskelig kollega, irritasjonen kan ofte være så stor at lysaker man ikke tenker på at det kan være flere ting som farger atferden. I stedet for å redd kanskje kritisere og vente på at et problem på jobben skal løses av noen andre. For eksempel har en sladrehank lite glede av sladderet sitt hvis ingen vil høre. Handler det om å våge å selv ta ansvar for endring. Er dette i bunn og grunn som å ha en mer eller mindre kamuflert terrorist i hus.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt