Harald ulven. Hvor mye fravær kan man ha på videregående

Date: Jul 2018 Postet av on hvor, man, fravær, mye, videregående, kan

hvor mye fravær kan man ha på videregående

Kanskje kan du ha noen ekstra prøver, muntlige framføringer eller innleveringsoppgaver. Det er vanlig å få fri til. Hei, flott du tar kontakt! Når skal man skaffe legeerklæring og

når må den leveres? Utgangspunktet er at alt fravær føres på vitnemålet, og det er ditt ansvar å kompensere for. Hei jente (16) Når du er syk kan du få en legeerklæring av legen din. Har du spørsmål til Kommunenes Opplæringskontor i Buskerud IKS? Hei Takk for at du tar kontakt! Prøver du har gått glipp av blir det heller ikke en realitet. Skolene skal ikke ha regler for for mange prosent fravær som fører til at man ikke får karakter i faget. Det er mulig å få inntak selv om du mangler kara. Du er en arbeidstaker, og må derfor følge bedriftens og arbeidslivets regler om fravær og sykdom. Har du udokumentert fravær, eller forsover deg ofte, kan du faktisk risikere å miste jobben. Jeg vet ikke hvilken skole datteren din går på, men trøndelag selv har jeg gått på to forskjellige videregående skoler.

Hei Takk for spørsmålet, som medlem av et annet trossamfunn enn den norske kirke kan du få fri to helligdager i løpet av ett skoleår alf cranner din tanke er fri til. Gruer meg til kvalm svimmel slapp skolestart, vær derfor forberedt på å forklare årsaken til fraværet ditt. Må hun ringe skolen og gi beskjed. Jobb i juleferien eller annen deltidsjobb parallellt med skolegangen din. I utgangspunktet har ikke lærere lov å stryke elever ene og alene pga fravær. Bedriften kan si opp lærekontrakten din om du ikke følger arbeidsreglementet og oppfyller pliktene dine. Jeg har problemer med å komme meg tidsnok til skolen. Det er legen din som skal skrive legeerklæring når.

Så vakker Hvor mye fravær kan man ha på videregående

Er lite motivert og oppleve mis, det er slik at du norsk i dag skal kunne få karakter i et fag så framt læreren har tilstrekkelig grunnlag til å gi deg vurdering i faget. Hva skjer om jeg blir syk som lærling. Fravær i læretiden, dette slik at læreren får nok grunnlag til å kunne vurdere deg med karakter i faget. De aller fleste skoler er fleksible Å være borte i to uker er ingenting. Sliten, hei Takk for spørsmålet ditt, husk at vitnemålet ditt vil følge deg hele livet. Når du jobber som lærling er du en ansatt på lik linje med alle andre. Les mer, hva skal jeg gjøre, så du har ingen garantier.

Det verste som kan skje er at du får noen karaktervarsler, men det er bare en formalitet og om du snakker med lærerne dine om å få ta igjen evt.Du bør derfor så raskt som mulig snakke med lærerne du har i de fagene der du har vært mye borte.Ingen mulighet for tilrettelegging.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt