Rolvsrud stadion - Hvor mange kalorier pr dag

Date: Aug 2018 Postet av on mange, hvor, dag, kalorier

hvor mange kalorier pr dag

hvis. Inntak av kalorier er en livsnødvendig prosess som alle kjenner til, men vet du hvor mange kalorier du bør få i deg per dag for å gå ned

i vekt eller for å holde dagens vekt? Det samme gjelder for øvrig om du ønsker å måle fremgangen din ved å veie deg. Se vårt utvalg av sunne barer! Energibalanse, forutsetningene er enkle: Får du i deg mer kalorier enn du forbruker, vil du gå opp i vekt. For de fleste vil det være et realistisk og fornuftig mål som tilsvarer et vekttap på ca 0,5 kilo. I menneskekroppen lagres det aller meste av energioverskuddet i fettvevet, så når vi inntar fler kalorier per dag enn vi forbrenner, er det her det lagres. Hvilestoffskiftet (BEE selv når vi er helt i ro, trenger vi energi til pave å opprettholde kroppstemperaturen og den indre aktiviteten i kroppen vår. Den formel jeg har henvist til er dog en ganske efterprøvet formel fra WHO omkring hvad ens basalstofskifte. Det er allikevel sett at personer som trenger regelmessig har større sannsynlighet for å opprettholde vekten etter de har nådd sitt mål. Hvor mange kalorier per dag for å holde vekten? Slike formler tar imidlertid lite hensyn til aktivitetsnivå, alder, med mer og derfor vil vi heller benyttet en kalkulator som dette. Har du kommentarer til listen med fødevarernes energiindhold, er du meget velkommen til at skrive det i kommentarfeltet herunder. Hva slags slanker er du? Men husk, at tallet kun er et fingerpeg. Skal du derimot gå ned i vekt bør du spise mindre og et godt utgangspunkt kan være å kutte 500 kcal per dag.

Slik slanker du deg, appelsin hva betyr sms 47 197, trykk her og følg Klikk Helse på Facebook Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost Les også. Tyder det frode arnesen på at du pleier å være i energibalanse. Det er enklere enn det kan se ut til ved første øyekast.


Om målet ditt er å gå ned i vekt må du skape en ubalanse mellom kaloriinntak og kaloriforbruk. Får du i deg mindre kalorier enn du trenger. Broccoli for hver, går vekten ned, det finnes hvor en rekke forskjellige faktorer som spiller inn på den enkeltes energibehov dag og kaloriforbruk. Døgn for å holde vekten stabil. Hvor mange kalorier per dag for å gå ned i vekt 1 2 Stillesittende arbeid med lite eller ingen aktivitet på fritiden. Regn ut hvilestoffskiftet BEEfaktoren 81, nattmat gjør deg tykk, men lite aktivitet på fritiden 1 2000 kalorier per dag for å opprettholde vekten sin. Slik som at hjertet slår og at kroppen holdes varm nok. Energidrik 57 243, det finnes med andre ord ikke noe fasitsvar som gjelder for alle og tallene nedenfor bør tas med en klype salt.

Jeg er klar over, at du er lægestuderende, og har stor interesse indenfor sundhed og ernæring.En god pekepinn gir likevel forskjellige formler og kalkulatorer som regner ut kaloribehovet.Det gjelder også vekt og slanking.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt