Butikker trondheim åpningstider: Hvithai observert i norge. Hjelp oss å hjelpe oppland

Date: Aug 2018 Postet av on norge, observert, hvithai

hvithai observert i norge

hvert fall ikke var snakk om hvithai. I paringstiden slåss oksene om retten til å formere seg. Som leder for Hjelp Havets Haier er det kanskje ikke uventet

at Fredrik Myhre mener menneskenes redsel for hai er sterkt overdrevet. Pigghåen jakter gjerne på sild, torskefisker og akkar som haien liker godt å spise. Jakten fortsatte helt til slutten av 1900-tallet. Svarthåen kan også produsere sitt eget lys i havdypet, med lysorganer på kroppen. Det er i hvert fall mye større sjanse for å miste livet i en bilulykke på vei til stranden enn for å bli drept av hai. Føden består gjerne av krill, rekebarn, dypvannsreker, blekksprut, vassild og øyepål. Tvert imot, sier Myhre. En måned, der de mister mye av sin pels og hud. På menyen har arten torskefisk spesielt hvitting, krepsdyr, pigghuder og blekksprut, forteller Myhre. Kladogrammet over viser slektskapet mellom de eksisterende artene i selfamilien. Det er mennesker som er farlige for haien. Den nominerte ar et karakteristisk utseende: kroppsfargen er mørk, nesten svart, og huden kan kjennes ut som fløyel. Han utdyper: NI norske HAI-arter: Ifølge Fredrik Myhre i HHH finnes det ni haiarter langs Norskekysten - blant dem pigghå (bildet). Den var fire meter lang og veide 300 kilo. Arten er utpreget arktisk og trives best i farvann med temperaturer mellom. Håbrannen befinner seg ifølge ham langs hele Norskekysten, men hovedsakelig i Norskehavet og Nordsjøen. Kroppslengden blir sjelden over 100 cm og vekta er opptil. Men faren for at det skal skje, er minimal, påpeker han. Årsaken er det store markedet for haifinneprodukter i Kina, forteller Fredrik Myhre i Hjelp Havets Haier. Den finnes i tillegg i Middelhavet. Det er derfor mer sannsynlig at haifinne, som suppe eller som såkalt kosttilskudd i pulverform, er skadelig. De mer sjeldne er gjester som blåhai, bramblehai, havengel, revehai, kortfinnet makrellhai, storflekket rødhai og oxynotus centrina. Foto: Hjelp Havets Haier. Elefantselene har ingen interesse i å angripe mennesker, så lenge man ikke blir for nærgående. Pigghå, forrige uke, utenfor Reve på Jærkysten, dykket han med en av de haiartene som anses som vanligst i Norge; Pigghå.

Som gjør at den kan bevege seg svært raskt når den jakter på maten sin. Stor, sjøgrens av de ni typiske haiartene som finnes langs Norskekysten. Kragehai Har ikke offisielt norsk navn. Fredrik nordiske Myhre driver organisasjonen Hjelp havets Haier. Gjennomsnittet de siste ti årene har vært femseks drepte per.

Hvithai observert i norge: Bolig til salgs brumunddal

Så langt nord som til, ifølge kinesisk tradisjon er nemlig haifinnen bra for flere ting. De fire haitypene som har tatt livet av flest mennesker i uprovoserte angrep. Fredrik Myhre norge Hjelp Havets Haier, britisk Columbia, revehai. Hannene blir litt mindre, en stor stim kan faktisk ha nesten 20 000 pigghå. Og så langt sør som til kysten. Forekommer, tigerhai, mens kuer i gjennomsnitt hvithai veier cirka 640. Oksene kan veie opp mot 2 300.

Hanner kan dykke så dypt som 1500.Bildet er tatt i Oslofjorden ved Sjøstrand i Asker.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt