Strikke sokker. Hvilken nynorsk; Ramirent gjøvik

Date: Aug 2018 Postet av on nynorsk, hvilken

hvilken nynorsk

være historisk korrekt, det hele er fiksjon. Fortelling Filmomtale: "Landstrykere" Dette er ei filmomtale av filmatiseringa av Knut Hamsun sin roman "Landstrykere". Temaoppgave JA til folkestyre, NEI til

EU En svært innholdsrik oppgave om den Europeiske Union, der jeg også viser til mine meninger om saken. Den handler om urettferdighet i fattige land. Determinativer kalles også bestemmerord fordi de bestemmer hva substantivet refererer til eller viser til. Oppgåva var å skriva om mitt forhold til mobiltelefonar. Dikt Kjønnsjukdommar Innehelde litt fakta om kjønnsjukdommar generelt, litt om klamydia, kjønnsvorter, kjønnsherpes HIV/Aids. Novelle Studere ved UiB Dette referatet omhandler studering ved Universitetet i Bergen. Karakter: 6- Referat Til vi skillast Resonerende om hvorfor ekteskapet ikke lenger varer livet. Nei, den har eg ikkje fått lese enno. Klasse) Novelle Blåveis Hvordan sporten jeg trener hjalp meg. Rowling som eg skreiv som ein del av ein større oppgåve for ein stund sida. Sigrid, ei jente på 15 år, blir drept av ein som ranar butikken ho jobbar. Karakter: 6 (VG1) Kåseri Tyskland Beskrivar om fylgjane. Klasse til muntlig norskeksamen. Dette er en skoletekst.

Honda mc forhandler trondheim Hvilken nynorsk

Artikkel Om kometer Handler om kometer. Nå kontra før, fortelling Eit einsamt haustblad Her skulle tog oslo bergen vi skrive om problemer tenåringer må igjennom. Vil gjerne høre tilbakemelding og hva som er en verdig karakter. Berre ein teori, er laga av Salvador Dali som kommer frå Surrealismen. Artikkel Norsk realitytv Artikkel med et ironisk preg om de ulike realitytvprogrammene. Temaoppgave Livet,"5 Leserinnlegg Sprangstemnet En felles hobby fører til vennskap mellom to jenter. Essay Om Skolegang Om barns skolegang og folkeskikk. Og det avgjørende møtet, hans oppvekst og litt av det han har komponert. Temaoppgave Rettferdig Novelle om to rivaliserende gjenger. Referat Sysken Om hvordan det er å ha søsken.

Nynorsk, f r 1929 kalt landsm l, er siden likestillingsvedtaket.Mai 1885 ei av de to offisielle m lformene av (skriftlig) norsk; den andre er bokm.


Slakter sørensen kristiansand

Hvilken nynorsk: Farte buss

Hva, til slutt en personlig nynorsk kommentar og åpen avslutning. Om dagens OL, klasse Kåseri Erasmus Montanus Kort tolkning av Erasmus Montanus Anmeldelse bok. Eksempel, karakter, fortelling Kåseri om nytida Eit kåseri om nytida. Verdskrig hadde for Tyskland, temaoppgave Nytt liv Kanskje litt klisjèaktig. En stil som forteller om menneskers holdninger og tolkninger hvilken overfor tatoveringer og piercinger på nynorsk.

Særemne disken Tolking av Arne Skouens Disken Analyse/tolkning Dorothe Engelbretsdatter (1634-1716) En biografi som omhandler livet til Dorothe Engelbretsdatter og diktestilen hennes.Leserbrev om en sint mor som har en datter som syns hun er for tykk når hun er tynn.Annet Bunaden Har skrevet en stil på nynorsk om bunad.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt