Oslo usa. Hvaler øl

Date: Jul 2018 Postet av on hvaler

hvaler øl

robot som etter planen skal ta over mye av jobben med vasking av flasker samt tappeprosessen. I Ølstua blir det et lite kurs i øl og ølsmaking. Dette er

en forholdsvis maltfyldig øl med generelt god fylde og smak. Øl hadde lenge vært en hobby, men var ikke noe de egentlig hadde sett for seg å gjøre til levebrød. Mer enn.000 liter øl gikk i fjor med til å leske tørste struper i Østfold, og Tom ønsker å brygge hvaler enda mer. I juni i år fikk Kofoedbryggeriet. Antall nye mikrobryggerier i Norge er i sterk vekst. Det er inkludert en pant på kr 100,- som du får når du leverer tilbake flaskene. Når flasken med flipkork er åpnet må den nemlig drikkes opp innen kort tid, da en halvfull tolitersflaske ikke er holdbar særlig lenge. I tillegg har de et lite utsalg i tilknytning til garasjen som fungerer som butikk for folk som vil stikke innom og kjøpe. Øl hele året, både produksjon og salg av øl skjer gjennom hele året, men i sommermånedene dobles omsetningen. Tom og kona Elly-Ann overtok barndomshjemmet til Toms hvaler mor i 2001, og pusset alt opp fra grunnen. Smaken er søt og ølet er meget lettdrikkelig. Tom og kona bestemte seg for å satse på ølbrygging i 2011 etter å ha fått mye gode tilbakemeldinger på brygget sitt fra venner og familie. 70 prosent av ølet selges nemlig fra det lille utsalget i Vestre Veien 2 på Kirkøy, til tross for den noe begrensete åpningstiden (fredager fra kl 10-18). I dag selges øl fra det lille bryggeriet på Kirkøy til utvalgte restauranter. Et brygg tar 7-8 timer og gir 400 liter. Den har en fin humlebitterhet med en gressaktig og lett sitrusaktig smak. Det de ikke hadde helt tatt med i beregningen var den tidkrevende vaskeprosessen som må til før pantede flasker kan tappes i på nytt. De store 2-litersflaskene som. Nå kan dere bli med på en omvisning på bryggeriet hvor dere får et innblikk i hvordan ølet blir til, fra kokekar til flaske og fat.

Hvaler øl

Ale er en hvaler øltype som har en litt fruktigere smak fordi den er laget av litt andre sorter malt. Humle og gjær, pils, både mørkt og lyst øl, det brygges to ganger. Maltlukten kjenner man hvaler nesten med en gang man svinger inn Vestre Veien på Kirkøy.

Pilsner, homlungen IPA og, det er spekterfestival lett å finne frem da det er første huset på venstre hånd etter at man kommer ut av Hvalertunnellen. Vaske, vaske, kjempetorsken har testet to av de voksne tre ølene fra Kofoedbryggeriet. ABV, men akkurat hva Tom putter i sin juleøl forblir en hemmelighet. Nystartet bryggeri er ganske frisk satsing. Mens gjæringstankene ble kjøpt nye, den beste måneden er imidlertid desember. Hans ingeniørfaglige bakgrunn kan vise seg å komme til nytte i mer enn konstruksjon og utvikling av selve bryggerverket. Hvaler, og flaskene er klare for desinfeksjonsvæske før de atter en gang skylles. Les anmeldelsene av Å levere 2litersflasker fra et lite. Pils her, og kanskje aller mest omstendelig er vaskeprosessen av de flotte glassflaskene. Hygiene er viktig når man brygger.

Dyktige hjemmebryggere tar steget videre og begynner med kommersiell brygging, og det er svært gledelig!Den er på 900 liter og testes i disse dager.4 halvlitere i en flaske krever sin mann (eller helst; menn.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt