De som tar andres kjærester - Hva tror jeg du blir når du blir stor

Date: Jul 2018 Postet av on stor, hva, blir, jeg, tror, når, blir

hva tror jeg du blir når du blir stor

å påvirke meg. I denne boken svarer jeg på spørsmål og utsagn som til sammen beskriver hvordan det er å være meg, mamma for akkurat deg.». På den ene

siden tilbyr disse aktørene nyttige og verdifulle tjenester. Du sosionom blir garantert skremt! Én ting jeg ønsker å huske fra i dag. Er det greit at Google og Facebook lagrer så mye informasjon om meg? I tillegg bruker jeg, google kalender, Google docs(dokumenthåndtering Google photos(bildetjeneste) og en rekke andre tjenester. Jeg har brukt Google siden 2001 og jeg har vært en ganske tung bruker av flere Google tjenester. Du kan derfor kose deg med å se tilbake på denne tiden da den en gang er forbi, og mimre tilbake til hvordan alt var! På den andre siden har Cambridge Analytica-saken vist oss hvor farlig det kan være hvis uvedkommende får tilgang på personlig informasjon. Her er en oversikt over hvor langt tilbake i tid Google har informasjon om meg: Google søkehistorikk tilbake til juli 2005 Google bildesøk tilbake til juli 2005 Google maps tilbake til november 2006 Google annonser tilbake til februar 2007 Google books tilbake til september 2008. De vet hvor du er, hvilket kjønn du er, alder, hobbyer, karriere, interesser, sivilstatus, vekt og inntekt. Er smart bruk av personopplysninger grunnen til at Trump ble president i USA? Hva fikk meg til å le i dag? Google lagrer URL og tidspunkt for alle mine surfeaktiviteter i Chrome. Alle vet at Google samler informasjon om oss, men ingen vet hvor mye informasjon søkemotorgiganten har lagret. Nedenfor gjennomgår jeg eksempler på hva, google vet om meg. Se kart over hvor du har vært De røde prikkene viser alle stedene jeg har vært i Oslo-området siden 2006.Google vet hva jeg søker etter (helt siden 2005) Google lagrer din søkehistorikk på tvers av enheter i en egen database. Enkelt, men hva kan Google bruke informasjonen til? Alle mine bilder lagres hos Google slik at jeg sparer plass på mobilen.Google lagrer hvem jeg møter Jeg bruker Google Calendar for å organisere hverdagen. Se din Youtube-logg Google lagrer hva jeg har søkt etter og hva jeg har sett på Youtube.Google lagrer hvilke annonser jeg har klikket på Over 90 av Googles inntekter kommer fra annonser. hva liker du ikke å spise (for tiden)?» hva fikk meg til å le i dag?». 365 små og store spørsmål til mamma. 2.Google vet hvor jeg er (og hvor jeg har vært siden 2006) Google lagrer din lokasjon og du kan se en tidslinje med alle steder du har vært helt siden du begynte å bruke Google på din telefon. Alle utgivelser 365 små og store spørsmål til mamma. Du vokser og forandrer deg hele tiden. Som det står i bokas forord: "Mange følelser og tanker jeg har om det å være meg og mamma'n din, kan jeg ikke dele med deg fordi du er et barn. I denne boken svarer jeg på spørsmål og utsagn som til sammen beskriver hvordan det er å være meg, mamma for akkurat deg.". Én ting jeg ønsker å huske fra i dag Noe å ønske deg til morsdagen kanskje? Januar 2008 og de vet at jeg søkte etter Sandvika storsenter. Sjekk dine aktiviteter hos Google på « my activities «.

Hva tror jeg du blir når du blir stor

Tilstand, jeg skal forklare når du blir størr" Et øyeblikk jeg var ekstra stolt over at akkurat du er mitt barn. Det er fantastisk å være mamma. Hva tror jeg at jeg vil savne fra denne perioden i livet mitt. Noen av det du kan svare på i boken. Jeg har ofte tenkt at" Nå er det mammaene som skal svare på dagens spørsmål og har mulighet til å gjøre adhd og add det over tre ulike.

Hva tror jeg du blir når du blir stor

Så sporer Google arkitekter dine bevegelser, google lagrer hva jeg ser på Youtube Google lagrer informasjon om alt du søker etter og alt du ser på Youtube. Noen av spørsmålene du finner i boken. Advarsel, hva fikk meg til å norsk le i dag. Dette betyr at Google har tilgang til mye informasjon om meg privat og det jeg jobber med. Antar jeg at Google lagrer hvem jeg kommuniserer med og hva jeg sendermottar på email.

Fra forordet i boken: "det er fantastisk å være mamma!Livet som mamma er en berg og dalbane hvor jeg gjør det jeg kan for å henge med i svingene.Jeg har klikket på mange annonser gjennom tidene og Google har lagret hvert klikk.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt