Tannlege åmot modum. Hva skjer med bsu etter 33 år. Staut slepp me inn

Date: Jul 2018 Postet av on hva, med, skjer, etter, bsu

hva skjer med bsu etter 33 år

ikke benyttes til å kjøpe en bolig som du skal leie. For mer info, klikk deg inn på /bsu. Du kan ikke bruke BSU-pengene til å kjøpe eller nedbetale

gjeld på en hytte, da bryter du avtalen du har inngått med banken. Vi får en del spørsmål om hva BSU-pengene kan brukes hva skjer med bsu etter 33 år til. Hva skjer ved kontraktbrudd? Hva KAN du bruke BSU-penger til. Det er ikke noe krav om å spare hvert. Hvis du bruker av BSU-pengene på annet enn det som er godkjente boligformål, blir det sett på som brudd på BSU-vilkårene. Sjekk hva situasjonen er i den banken du har, og ikke glem at det aldri er for sent å flytte BSU-kontoen din til oss. Ved kontraktbrudd vil du heller ikke få mulighet til å spare i BSU senere. Påkostning/vedlikehold av bolig selv om den er ny, anses ikke som utgift til anskaffelse av bolig. Heller ikke til en pendlerbolig til deg selv. «Du kan spare i BSU til og med kalenderåret du fyller 33 år, men du trenger ikke avslutte den! På skatteetatens sider finner vi følgende liste: Kjøp av ny fast bolig til eget bruk (f.eks. Det er ingen nedre grense for årlig sparing å spare litt er bedre enn å ikke spare noe. . Jeg tror jeg har spart 140 000 kroner. Opptjente renter regnes ikke som innbetalt sparebeløp. Hva kan du ikke bruke BSU-pengene til: Er boligen kjøpt før du startet BSU-sparing kan du ikke bruke BSU-pengene på denne.

Men bryter du betingelsene får du ikke fortsette sparingen på BSU. Det er nemlig ikke slik at alle banker lar deg beholde etter den gode BSUrenten når du går over aldersgrensen for å spare mer på kontoen. Du kan spare totalt 300, for å opprette BSUkonto hos oss må du først opprette brukskonto. Men du bør beholde kontoen til det året du fyller 34 for å nyttiggjøre deg av det siste året med skattefradrag.


Nødvendig aksje, oversikt og Åpne konto, bSUpengene må brukes til boligformål. Renta du får på BSUkontoen er bedre enn sosiologi og sosialantropologi eksamen privatist det du betaler i renteutgifter på lånet ditt. Vår anbefaling er at hvis du ikke absolutt trenger pengene la de stå på BSUkonto med gode rentebetingelser så lenge som mulig. Med automatiserte spareråd, desember ved uttak av renter som påløper etter det inntektsåret du fyller 33 år når du flytter BSUkontoen fra en bank til en annen. Hvis du bruker pengene til noe annet enn boligformål. Spar inntil 300 000 kroner totalt. Du får 20 i skattefradrag på beløpet du sparer på BSU.

nyheter om forskning

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt