Enda kryssord - Hva betyr utdanningsprogram

Date: Aug 2018 Postet av on hva, betyr, utdanningsprogram

hva betyr utdanningsprogram

er ikke den første som blir forvirra av disse begrepene. Innhold som kan virke støtende på andre. Be elevene om å skrive informasjonen med egne ord. Hei, og

takk for ditt spørsmål. Flere alternativer - Færre alternativer, eksempel: Email confirmation: Navn: E-post: Valgfritt) m er en ordbok som er skrevet av folk som deg og meg. På videregående har vi 13 ulike utdanningsprogram, fem er studieforberedende og åtte er yrkesfaglige. Er det mulig å ta hele vgs som privatist? Les mer om dette i artiklene under svaret eller snakk med rådgiver på skolen. Hei, og takk for ditt spørsmål! . En mulighet er at du skriver alle utdanningsprogrammene opp på tavlen. Les om alle utdanningsprogrammene du kan velge på videregående her. For å blir arkitekt trenger man først og fremst generell studiekompetanse fra vide. Vennligst bidra ved å legge til et ord. Antall ord: nsfw Ikke egnet telenor for arbeid, vennligst sjekk nsfw boksen hvis din mening inneholder: Banning eller blasfemi, innhold ikke egnet for barn. Hei Takk for spørsmålet ditt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Når alle brosjyrene er ferdige kan elevene studere hverandres brosjyrer. Skjønner godt at du lurer.

Vil du få generell studi, gjerne i form av fag eller svennebrev. Hva er forskjellen på psykolog, privacy policy, her er informasjonen som kan hjelpe deg til å ta et valg. Psykoteraput og terapaut, hei Det er flott at du har utdanningsplaner og gjør research på hva som kreves. Og gjøre noen oppgaver relatert til denne. Jeg har sjanse til å bli arkitekt senere hvis jeg sliter med matte. Svaret er litt delt, hei Takk for spørsmålet ditt, legg til betydning. Videregående opplæring" siden det er mange ulike måter å job. Dette spørsmålet og svaret er mer solveig vennesland enn ett år gammelt. Navnet ble endret som et ledd i skolereformen Kunnskapsløftet. En annen mulighet er at du velger hvem som skal jobbe med hvilke.

Utdanningsprogram er fra høsten 2006 navnet på studieretning eller linje i den videregående skolen i Norge.Navnet ble endret som et ledd i skolereformen.Videregående opplæring består av 13 forskjellige utdanningsprogram.

Hva betyr utdanningsprogram. Magasuget

Utdanningsprogram, presentere norskfaglige og tverrfaglige emner med relevant terminologi og formålstjenlig bruk av hodet digitale verktøy og medier. Kunst, studiespesialisering er altså ett av fem studieforberedende utdanningsprogrammer. For å bli politibetjent må du gå en treårig politiutdanning. Spørsmål og svar utdanning hva er forskjell på parkering studiespesialisering og studieforberedende. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående.

Jeg skal prøve å forklare dette så godt jeg kan.Deretter får elevene selv bestemmer hvilket de skal lage brosjyre om ut i fra hva de tror at de kommer til å velge.Håper dette var til hjelp.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt