Hemnes tre: Hotell i kristiansand nær dyreparken, Høyeste rente på innskudd

Date: Aug 2018 Postet av on kristiansand, dyreparken, nær, hotell

hotell i kristiansand nær dyreparken

målløse. Det er berg og dalbaner som er så skumle at selv pappan ikke turte ta de Det er Duploland for de aller minste (og sjuåring likte det

og) 3 åringen likte spesielt alle kjøretøy i den store legobyen. Hadde vi kunne valgt hadde vi valgt hytte tenker jeg. Sliten gjeng som kom hjem, Treåringen sovnet i vogna på vei hjem. Men for en familie på fem var det litt vel optimistisk å bo på et rom ingen bror får bli igjen i tre netter. Temperaturen i Lalandia er også som om man har reist til sydligere strøk. Fra Hirtshals til Billund er det ca 3 timer bil. Byen var full av sjarm, og et godt utvalg forskjellige butikker. Vi startet med, givskud Zoo. Del gjerne med oss i kommentarfeltet / Trykk like om du skal eller har vært i Danmark. Vi valgte denne båten for å få litt variasjon i reisen og for å komme fram raskere.

Opplevelser de vi opplevde og alt rundt. Både jeg og mannen hadde vært på flere Danmarksturer. Men dette var da første gang i voksen rollen. Dette stedet skal besøkes enten ved ankomst eller avreise neste gang. Maten i selve parken er ensidig. Ordentlig mat, hotell legoland holliday village ligger ypperlig til.

Da vårt mål var badeland, eller iallefall et fantastisk sted med MYE action. Eller at en sulten løvinne går rett fordi bilen og tar en gløtt inn. Det er noe helt fantastisk ved å kjøre hotellbestilling på nett 2 m unna en giraff familie. Scandic bruker cookies for å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester. På denne buffeten er også all drikke inkludert. Båten er romslig og har god plass for små barneben til å røre litt på seg. På dekk 7 er det en egen familie lounge. Men, men vi rakk dessverre ikke dette.

Dagen etter pakket vi ivrig sekken, spiste frokost på buffeen på villagen (helt enkel men grei buffe) Og tuslet bort til Legoland.Vi fant ut i etterkant at Hotel Legoland har en buffet som sikkert er et fullgodt alternativ.Turen til Danmark har vært en av våre opplevelser som storfamilie på tur.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt