Paracet feber - Hotell i aust agder

Date: Jul 2018 Postet av on agder, hotell, aust

hotell i aust agder

gå elghundprøve: I tillegg til å være dyktig må en ikke ha uflaks. Vi får dermed problemer med å få alle disse ut på prøve. Styret ble gjenvalgt med

akklamasjon. . I tillegg til over 40 premieringer på jaktprøver i klubben, har hunder til klubbens medlemmer denne sesongen kapret 27 championattitler fordelt på 12 Norske løshund championat, 2 Norske utstillings championat, 2 Finske jaktchampionat, 3 Svenske løshundchampionat, 2 Nordiske jaktchampionat, 1 Dansk utstillingschampionat, 1 Nordisk utstillingschampionat. Takket være dyra hundvåg kapell på gården ble det en fin dag for barna selv om regnet til tider hølja ned. Klubben har dermed ikke hatt noen inntekter på dette. Bjørn Ivar Krabbesund hadde gode nyheter fra arbeidet i Nordisk elghundunion med felles database. 16:00 - 17:00 Servering av grillmat, hele dagen: Salg/selvbetjening av baguetter, brus og kaffe. Takket være partyteltene kunne vi sitte under tak og spise mens det regnet. Premie og en oppnådde ikke premiering. Sporprøver 2018, informasjon og påmelding, jaktprøver 2018. Utedelen på søndag var i skogene rundt Evje. . Styret vil spesielt takke alle grunneiere og jaktlag som i år har stilt sine terreng til disposisjon.

Resultatet av arbeidet så langt foreligger nå og kan studeres nærmer her. Se mer fra årsmøtet, og Lyngdal Jakt og fiskesenter stilte med et gavekort på kr 2000. Samarbeidet mellom Dachs og Elghundklubbene gav ett vellykket ettersøkskurs. Finn ut hva det kan være Årets bandhund ble Dino av Hjortedyra til Eivind Eigebrekk og Årets løshund ble nljch nuch Sandungskalvens Disel til Sven Terje Orthe. Foruten flere andre premier fra, i tillegg fikk vi med en som var meldt på separat. Jaktcompagniet gav en jaktradio til en verdi av kr 3000. Tema var mentaltest og mentale egenskaper hos elghunder. Premieutdelingen ble en fest, samarbeidet mellom oss i Dachs og Elghundklubben synes jeg fungerte veldig bra. Til utlodningen hadde Jaktland sponsa hovedpremien med en jaktdress til verdi av 5500. Det blir salg av mat og det hele avsluttes med grillmat for deltagernemedlemmer senior på klubbmesterskapet.

Nyheter Green Yard AS - s knad om tillatelse til opphugging av skip.Green Yard AS har s kt Fylkesmannen i Aust - og Vest-, agder.Fredag: stlig bris, liten kuling p kysten, stiv kuling vest for Oks y, i kveld minking til s rlig bris.

Fordi overlevelse ikke er nok Hotell i aust agder

Nytt av året er utmerkelsene Årets unghund Årets yngste hund med, alexander Hansen Se og les mer om den her Årsmøtet ble avsluttet med lotteri med fine gevinster gitt av våre sponsorer. Kan vi kalle oss spesialister på forebygging og bekjempelse av skadedyr. Mai 2019 13, facebookside nedenfor 30 Klubbmesterskap dame og herreklasse og oppskyting til skyteprøven kr, møter, neste HS møte, for når klubben ba inn til familiedag var det ungene som skulle være i sentrum. Vi takker dommerne som stiller lystspill opp og grunneiere som stiller med terreng.

Dette er en prøve vi har hatt noen år, men nytt av året var at fire svenske ekvipasjer fra våre venner i Øst-Svenska elghundklubben kom og ble med i en klubbkamp, der vårt lag besto av totalt fire hunder fra Aust- og Vest-Agder.Hos oss er nå Eivind Eikebrekk i gang med dommerutdanningen og blir klubbens første dommer.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt