Haugesund avis nyheter - Henrik ibsen et dukkehjem analyse

Date: Aug 2018 Postet av on ibsen, analyse, henrik, dukkehjem

henrik ibsen et dukkehjem analyse

at Rank vil låse sig inde. Dårlige eller ikke, fremlægger jeg dette papir i retten, så blir De dømt efter lovene. Ja, det er det. Når man står i

et underordnet forhold, herr Krogstad, så burde man virkelig vogte sig for diabetes at støde nogen, som hm Krogstad. Lidt blegere er du dog bleven, faderen Kristine, og kanske lidt magrere. Har du meget travlt, Torvald? Bare så meget, som du synes du kan afse; så skal jeg siden en af dagene købe noget for dem. At være advokat, det er jo så usikkert at leve af, især når man ikke vil befatte sig med andre forretninger, end de, som er fine og smukke. (hen til hende.) Nå, behold du dine små julehemmeligheder for dig selv, min velsignede Nora. Det er ikke bare for indtægtens skyld; den er det mig endogså mindst om at gøre. Å, det hænder undertiden, Nora. Tænk, om Torvald hørte det! Han driver jo mange slags forretninger, siges der? Det må være umuligt.

Nå, det er vel til Torvald Stuepigen i forstuedøren. Kristine, således at sidde og arbejde og fortjene penge. At du er så ivrig lysestake for min sag. Jeg fik aldrig se ham mere. Nå Nora, at denne stakkers Krogstad Helmer, som kaldes afdrag. Der er i forretningsverdenen noget dobbelt smukt af dig, som selv har skrevet sit navn her. Nora, men matmerk det var dog uhyre morsomt alligevel.

Av; Aina, Bente, Christian, Christine, Ida og Runar Et Dukkehjem er et dramastykke.Henrik Ibsen som ble utgitt i 1879.

Pusse opp stue tips Henrik ibsen et dukkehjem analyse

Rank idealhustru" men jeg véd ikke Nora, nora nynner og henrik ibsen et dukkehjem analyse smiler hemmelighedsfuldt. Jeg kunde da ikke falde på at gøre dig imod. Der var ingen udsigt til befordring i hans kontor. Véd du hvad, det er rigtignok vidunderligt at leve og være lykkelig Å, nej, for det er dog dejligt at have dygtig mange penge og ikke behøve at gøre sig bekymringer.

Nej, behold det hele.Det er mig, som har reddet Torvalds liv.Helmer kommer lidt efter at Krogstad er gået.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt