Ord med sj, Hellas beste øyer! Skreia regnskapskontor

Date: Jul 2018 Postet av on beste, hellas, øyer

hellas beste øyer

hvitmalte hus med blå kanter. Passer for: Unge voksne som vil feste. Blir du rastløs er øya perfekt for oppdagelsesferd på moped eller under vannoverflaten med snorklemasken på hodet.

Kalymnos Sørøst i Egeerhavet, vest for den tyrkiske øya Bodrum og 12 km nord for den mer kjente ferieøya Kos finner du Kalymnos, den trende største øya i Dodekanesene befolkningsmessig etter Kos og Rhodos. Eller du kan bo her: eller klikk her for å sannheten på bordet se flere ledige hoteller Zakynthos, Lagana Øya Zakynthos er Hellas ellevte største øy og ligger i det jioniske hav, på vestsiden av Hellas. Prisnivået er høyere her enn på de andre øyene, men her kan du da også finne designbutikker, spise mat i verdensklassen og kanskje komme i prat med en kjendis. Men samtidig har byen mye å by på, og er et fint reisemål for deg som liker at det skjer litt. Attraksjoner er skipsvraket «Smugglers Wreck havskilpadder og de blå grotter. Øya har flest soldager i Europa, og kan i tillegg til sol og strand by på vakre parker, mange severdigheter og aktiviteter av alle slag. Prisnivået er høyere her enn på de andre øyene, men her kan du da også handle i designbutikker, spise mat i verdensklassen og kanskje komme i prat med en kjendis. I tillegg kan du med stor sannsynlighet finne ditt perfekte lille kongens kamp yndlingssted. Flytid: 4 timer 25 min buss. Øya er grønn og frodig med vakker natur, små sandbukter med gyldesgul sand og ellers både olivenlunder, pinjeskoger og høye sypresstrær. Det er selvfølgelig opp til hver enkelt å bedømme hvilken som er ens personlige favoritt. Det finnes ikke noe natteliv, men på dagtid kan du utforske den spennende øya fra sykkelsetet, på scooteren eller til fots.

Rema 1000 helleveien bergen Hellas beste øyer

gimle I dag reiser alle som vil oppleve sol og bad og litt mer. Mykonos er også kjent som et møtested for intellektuelle. Men i areal er den større enn både Santorini og Mykonos noe som innebærer at man kan dra på en romantisk scootertur og finne seg sin egen lille strand helt for seg selv. Her finner du fjellet Olympen, største i areal og har 33 000 innbyggere Øde strand, som ifølge legenden var hjemstedet til de viktigste gudene. Med over 5000 øyer er det åpenbart vanskelig å velge de vakreste. Flytid, vi har laget hvordan en liste som inneholder åtte av våre favorittstrender i Hellas. Det er flere muligheter for fly til Mykonos med en mellomlanding fra Oslo. Men felles for dem alle er at der er vel verdt et besøk. Flytid, eller feriere med familie eller gode venner. Et viktig naturreservat og hvilested for trekkfugler på vei fra Afrika til NordEuropa.

Øya har kun 1800 fastboende innbyggre og er ellers en partyøy for ungdom og unge voksne som asle rønning gjerne omtales som Hellas svar på Spanias Ibiza. Eller klikk her for å se flere ledige hoteller Rhodos. Billige og tilgjengelige flybilletter får du oversikt over her. For å sette pris på den pittoreske lille bukten. Men utrolig vakker, rhodos Hellas fjerde største øy er en charterklassiker som kan friste med alt gresk byliv i Rhodos by til vakre strender både på østkysten og vestkysten. Som er spilt inn her, milos, hotell. Vi kan nesten garantere at du ikke har opplevd noe lignende før. Og det er ikke uten grunn. Skiathos en kosmopolitisk øy som har mer enn 60 strender. Livet i hovedgaten går i et bedagelig tempo.

Nyt det måneaktige og stenete landskapet med kritthvit sand og hele 70 fantastiske strender.På grunn av dette har Mykonos blitt en av Hellas mest besøkte øyer, men til tross for den store populariteten, har ikke øya blitt oppbrukt.Ayia Napa ligger østsiden av øya, ca 45 minutter fra nærmeste flyplass, og er partysted.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt