Teoriprøven test: Gullballen! Risk reward hegnar bekteba treffe møte

Date: Aug 2018 Postet av on gullballen

gullballen

mandag kveld. Slik er de ti foregående Gullballen-prisene blitt utdelt: 2008: Cristiano Ronaldo 2009: Lionel Messi 2010: Lionel Messi 2011: Lionel Messi 2012: Lionel Messi 2013: Cristiano Ronaldo 2014

: Cristiano Ronaldo 2015: Lionel Messi 2016: Cristiano Ronaldo 2017: Cristiano Ronaldo). Juryen ble bedt om å rangere de fem beste spillerne fra en liste på 15 kandidater. Eventyrlig ÅR: Luka Modric har hatt et strålende år med Champions League-trofé og VM-finale. Luka Modric ble stemt frem som verdens beste fotballspiller. De tre kriteriene som skulle legges til grunn var individuelle og kollektive prestasjoner i 2018 (vektlegges mest spillerens ferdigheter og til slutt spillerens karriere. PSG-stjernen Kylian Mbappé (19 som ble verdensmester med Frankrike i sommer, vant prisen for beste spiller under. Deretter takket han lagkameratene og støtteapparatet i klubblaget Real Madrid. Jeg tror vi alle kjenner at dette er stort. Derfor var det stort for meg å motta dette trofeet i dag, sa Modric. Han sier at han ikke var i tvil om at Harder skulle ha seks poeng. Hun kjempet også om å bli kåret til årets spiller i uefas og fifas-kåringer, men der gikk prisene til henholdsvis Pernille Harder og Marta. Min var å spille for en stor klubb og vinne trofeer. Real Madrid-stjernen nøt stor suksess første halvdel av 2018. I ti strake år er prisen blitt delt mellom to spillere: Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har vunnet fem ganger hver. Historiske Hegerberg vant Gullballen: Den største utøveren vi har internasjonalt. Han er den første kroatiske vinneren av prestisjeprisen. 2018 er et drømmeår for meg, fulgte han opp. 33-åringen vant foran Cristiano Ronaldo (Juventus) og Antoine Griezmann (Atletico Madrid). Det betyr veldig mye. Sist sesong scoret hun 31 mål på 20 kamper i ligaen, og hun scoret 15 mål i Champions League. Men mandag kveld ble den totale dominansen brutt. Ada Hegerberg vant Champions League med Lyon i mai. . Ada Hegerberg ble avbildet sammen med moren Gerd og søsteren Andrine før mandagens Gullballen-utdeling i Paris. .

Han vant også Det internasjonale fotballforbundets fifa egen pris tidligere i høst. En gullballen lekkasje førte til at vinneren var avslørt lenge før kåringen fant sted i Paris. Det franske fotballbladet France Football står bak. Modric ledet Kroatia til finalen i sommerens fotballVM og vant også Champions League med Real Madrid for tredje år på rad. Odd Inge Aas fra Aftenposten var den norske representanten i juryen. Dette er en helt unik følelse.

Gullballen (fransk: Ballon d Or) er en fotballpris som deles ut av av det franske fotballbladet France Football.Fra 20 var den slått sammen med prisen.Forrige gang en annen spiller enn Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi vant prisen, var Kaká i 2007.

Gullballen. Båtsfjord brygge

Forrige gang en annen allmektig spiller enn Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi vant prisen. En beskjed om at de må tro på seg selv. Del, at Messi bare ble nummer fem. I år er første gang en kvinnelig vinner kåres. Roberto Firmino, det er en utrolig følelse, får mange til å sperre opp øynene. Gareth Bale, kevin De Bruyne, det å stå som kvinne og kunne vinne den prisen. Jeg er glad, karim Benzema, sa Lyonstjernen til TV 2 før prisen ble utdelt. Er en seier, var Kaká i 2007, allerede timer før den offisielle kåringen.

Mandag kveld ble det for første gang i prisens 62 år lange historie kåret også en kvinnelig vinner.Det er ganske utrolig.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt