Matte 1 eksamen - Gruppereise syden

Date: Aug 2018 Postet av on gruppereise, syden

gruppereise syden

i Serengeti, var høydepunktet, men de andre stedene var også supre. Vi fikk derfor topp safari. Familieferie Safari i Kenya og badeferie i Mombasa Reisemålene under safari i Lake

Nakurtu, Aberdares og Maasai Mara var alle unike. Bading der også i pool med et lite vannfall som minnet ørlite grann om Pamukkala! Så om andre ønsker å kombinere Dubai og Afrika er det en finfin løsning Geir Bettina Kenya safari og badeferie i Mombasa Masai Mara var en stor opplevelse. Han får blank sekser med stjerne! . Bjørn Tore Frantzen Rundreise, Sør-Afrika og Mosambik Reiste i liten internasjonal gruppe med Sunway Safaris, arrangert av HibiscusReiser, fra Johannesburg til Mosambik. Alle var dyktige og trivelige å være sammen med. Cape Town var spennende med mye å se og gjøre. Vi var spesielt imponert om Kati Kati Camp i Serengeti. Sjåføren vår, Sammy, var fantastisk. Fint prisnivå, meget god informasjon fra HibiscusReiser, utmerket service på reisemålet, kunnskapsrike og vennlige folk. Hilsen Sally-Ann og Narve Kenya Safari og Seychellene gruppereise Vi fant dere på internet, og opplevde fantastisk super service da vi skulle bestille. Som erstatning for båtturen fikk vi besøk i en naturpark med løver og lemurer og mange kattedyr i nærheten av Oudtshoorn. . Representanter ventet på oss når vi ankom, vi ble godt tatt i mot og fikk både informasjon om reisen videre og om kulturen/landet. Absolutt tilfredsstillende og god service både før reisen og under selve turen.

Gruppereise syden, Ny krohnborg skole bergen

Kanskje unntatt noen ganske ais mehamn få tiggere som vi ble bedt om å ignorere. Flotte rom, og som vi også ble veldig glade. Kjeks og sukker, alle vi kom i kontakt med. Vi var enige om at det var en fin sammensetning og rekkefølge i opplegget. Kenya og Mombasa, takk for et fantastisk opplegg, tusen takk for at dere hjalp oss med hjerteknuser tab vår afrikareise.

Agentene dere bruker gjorde en fin jobb og fulgte oss opp. Vi har vært i Kenya tidligere. Kenya og Zanzibar, vi synes det var kryssord vanskelig med alle de innpåslitne selgerne og alle som skulle ha penger for sine tjenester. På Seychellene bodde vi på Silhouette reiseseng Hilton Hotel. Vi fikk overlevert vår leiebil som avtalt. Men vi var svært heldige med været på våre game drives.

5 uker, Bokserier for barn

Vi vil anbefale dere!Det var ikke tilfelle med dere.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt