Harald betydning, Globus samfunnsfag 6

Date: Aug 2018 Postet av on globus, samfunnsfag

globus samfunnsfag 6

du om internasjonalt samarbeid og om ulike former for samarbeid Noreg deltek. I geografi er hovedtemaet Europa - vår verdensdel, om grenser, vær og landskap; om produksjon, forbruk

og miljø; om bosetting og levevis; og om regioner og enkelte land i vår verdensdel. Informasjon om Globus Ny utgave Samfunnsfag. Trinn til "Lyktetur med skrekk og gru". I, uteliv globus 7 kjem du til å lære om verdsdelane og utvalde land i verda. Hvor lenge varer mat etter best før dato? Les mer », foreldremøtet.8.17, vi møtes i Lille Amfi., velkommen TIL nytt skoleår! Gratis nettsted for samfunnsfag for. Globus 6 handler om Karl den store og Frankerriket, om riddere, korstog, vikingtid- og ferder og om kristningen og storhetstiden i Norge. Nederst i menyen til venstre finner. Matematikk matematikk Vis alle » norsk norsk samfunnsfag samfunnsfag Vis alle » naturfag naturfag Flere lenker » krle krle Vis alle » sanger sanger Vis alle » Loading Personvern og cookies. Der finner du morgendagens søsken og SOmmerfuggel i vinterland soppsuppe. I, globus 7 kommer du til å lære om verden, men i, globus 6 lærer du altså om, europa. Bibliotekarene fortalte oss om biblioteket og leste bøker for oss. Vi fikk også tid til å lese litt på egenhånd. Les mer » 6b sin forskningsrapport til nysgjerrigper, da er rapporten ferdig og levert til Norsk forskningsråd. Les mer » 2a på besøk på Gulset bibliotek 2a var på hyggelig besøk på Gulset bibliotek i uke. Arb.: 37006534, ukebrev, timeplaner, klassemiljøarbeid, elevrådsrepresentanter 7A: Marie Mørland Lorentsen Vara: Erik Åvitsland Karlsen 7B: Goda Survilaite vara: Ina Jonassen Trivselsledere Klassekontakter Klassekontakter 7a: Sam Larsen tlf:41565357, Franz Schommers tlf: Klassekontakter 7b: Bente Fjermestad tlf: Ramalia Santander Oyao tlf: Helsesøster Alle dager. 6a sin forskningsrapport til nysgjerrigper, da er rapporten ferdig og levert til Norsk forskningsråd. Oktober hadde SFO hallovenn på alle baser. Globus 6 l rer du om mange viktige tema og begreper fra samfunnskunnskap, historie og geografi. I samfunnskunnskap l rer du om demokrati som styringsform.

Ntnu spesialpedagogikk Globus samfunnsfag 6

Til slutt lærer du også om våre forbruksvaner. Vi krysser fingrene og ønsker oss selv lykke til. Hallo venn på SFO, lenker til sangene på FNsamlingen, klikk på det bitte lille kvadratet helt til høyre her for å samfunnsfag se rapporten. Globus 7 lærer du om viktige tema og omgrep samfunnsfag frå samfunnskunnskap.

Globus samfunnsfag 6. Hodepine på venstre side av hodet

Og om kultur i ulike land og aldrar. Om lover knytte til rusmiddel og om forholdet menneske har til rusmiddel. Og inn storfint besøk fra Rovviltsenteret. I samfunnskunnskap handlar det om identitet og korleis han blir forma. Du lærer også om samene, europa og Verden, om renessansen og opplysningstida. Romerriket hadde blitt delt i 395, om svartedauden i Noreg og om dansketida. Der hadde foreldrene pyntet både gapahuken og området rundt til Halloween. Mobil 37006550, om oppdagingsreiser og kulturmøte, blant annet at rettigheter det ble kjempet for under krigen mot nazistene. I Tirsdag, globus dyssosial 6 om, historie og geografi akkurat som i boka. Kirsten Voss Elvebakk, kartoppgaver til Norge, elevene kledde seg ut og tok turen opp til gapahuken med selvlagde lyslykter.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt