Kan arbeidsgiver redusere stillingsprosent - Giftigste dyr

Date: Aug 2018 Postet av on giftigste, dyr

giftigste dyr

som den kalles. Giftige dyr finnes innen de fleste dyreklasser, men hvor giftige de er varierer. Særlig beryktet er en art som er utbredt i et ganske lite område

rundt Sydney i Australia. Verdens giftigste blekksprut: Den er ikke stor, men den er livsfarlig. Ciguatera er en forgiftning man kan få av å spise fisk fra tropiske og subtropiske strøk. En slik gift, ( mytilotoksin er av de sterkeste kjente giftene. Hos mange årevingete insekter (for eksempel veps, bier er hunnens eggleggingsrør omdannet til giftbrodd. Giftige dyr kan deles inn i aktivt og passivt giftige dyr. . Takket være nervegiften tetrodotoksin, som ikke har en kjent motgift, regnes. Dødsforfølgeren, leiurus quinquestriatus, lever i: Nord-Afrika og Midtøsten, verdens giftigste skorpion: Den kalles «Dødsforfølgeren» giftigste dyr og kan lett ta livet av et barn eller et eldre menneske. Fisken har fått navnet sitt på giftigste dyr grunn av det kamuflerende utseendet som gjør at den ser ut som en stein. Kongekobra, ophiophagus hannah, lever i: India, Sørøst-Asia, og det sørlige Kina. Denne formen for gift er den eneste av sitt slag. Slike giftige organer tjener et passivt forsvar. Den leddelte og lett bevegelige halen bøyes frem over kroppen når dyret stikker. Dette er verdens giftigste manet, ett stikk fra tentaklene lammer hele nervesystemet ditt. Passivt giftige dyr kan ha gifter i blod eller i spesielle vev og organer. Kongekobraens gift er hovedsakelig en nervegift, og ikke spesielt sterk sammenlignet med andre giftsnoker. Blåringet blekksprut jakter vanligvis på krabber, reker og eremittkreps, men kan også gå til angrep på mennesker dersom den provoseres. Årsaken til at skorpionen tar livet av såpass mange mennesker er at den liker seg i nærheten av mennesker, og kan godt krype inn i sko og klær. Kjeglesnegle av typen Conus textile, en av de farlige typene. Murener, barracudaer, taggmakreller og andre rovfisk kan ha spist fisk som igjen har beitet på visse bunnalger. Mens de fleste giftige dyr produserer én spesiell type gift, kan hver av disse sneglene produsere over 100 typer forskjellige giftstoffer. Foto: Reinhard Dirscherl Ullstein Bild (Getty Images). Kjeglesnegle, conus, lever i: Verdensomspennende. Giften kommer fra de nålespisse finnene, så kryss tærne for at du ikke tråkker på en slik. Kulefisk Tetraodontidae Lever i: Tropiske havområder også verdens giftigste fisk: Kulefisken regnes for å være klodens nest mest giftige dyr, men forgifting skjer passivt.

Den gule du ser på bildet her Phyllobates terribilis er den giftigste av dem big alle. Cognate with German giftig, note, from synnøve this website you will have access to mp3 downloads. Som østers og blåskjell, den gule pilgiftfrosken er passiv giftig.

Mange af de giftige dyr er nemlig helt vildt farlige!Så pas på de farlige og giftige dyr derude.Denne her liste ligner lidt en liste af 10 Af De Farligste Dyr I Verden.

Russekort adresse forslag Giftigste dyr

Giften skilles ut av huden, snoker, giftsnoker mambaer og top model norge 2005 kobraer havslanger. Huggormer, sjøveps, og du er død, og kan drepe et menneske i løpet av minutter. På grunn av antallet mennesker som har blitt skadet eller drept av denne skapningen er det bred enighet om at sjøvepsen er verdens giftigste manetart.

Piggene står i forbindelse med giftige hudkjertler. .Blåringet blekksprut, hapalochlaena, lever i: Stillehavet og Det indiske hav, mellom Japan og Australia.0,03 gram av stoffet kan ta livet av et menneske.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt