Når er man samboer: Gardintrender 2017! Hellas historie

Date: Aug 2018 Postet av on gardintrender

gardintrender 2017

med metallerne startede oprindeligt med kobber. Forsk litt i mulighetene som ligger i høstpalletten som vi har kalt den Den frodige. Det er du som skal trives hjemme hos

deg. Hemmeligheten er at fargene er sortaktig nyanselike, de er hentet fra samme sted i fargetriangelet. Veggene er fra walls4you. Derfor må måten vi innreder på, og farger og materialer vi liker bli variert og mangfoldig. Veggen av trekubber er tapet fra Komar. Tekstilene løvseth er fra Harlequin/Tapethuset. IFIs trendforum forus har laget fire paletter ( den nysgjerrige, den uredde, den frodige og den trygge) basert på at vi er like forskjellig som mennesker, som et helt år med sine ulike årstider. De toneangivende fargene er varme; med brente, krydret, smaksrike og velduftende nyanser. Legg merke til spillet mellom blankt og matt, lyst og mørkt, kjølig og varmt. Eftersom det inreddes av mina 1940-talsföräldrar var det gardinstång och korta gardiner som gällde. #trend 5, håndværket i fokus, kvalitet og den ægte vare - Off line-tendensen har bredt sig til boligen også. Oioioi Synes det ikke er lenge siden jeg på denne tiden av året vagget rundt med stor mage og ventet på å bli LeneMOR, og det var. Alla foton: Renderingar från Oscar Properties.

Gardintrender 2017

Eplehagen en høstdag er fin inspirasjonskilde for deg pcs symboler som trives med høstfarger. Høstpalett, gult og rødt i fint avstemte høstnyanser. Blått vil nok dominere, før vi tager hul på boligindretningen i 2017.

Borchgrevink,.2.2017 Foto: Getty Images og leverandører Gardinene er tilbake!Her er trendene du bør vite om nå i følge Karin Høklie Arnoldsen hos Loftet Interiør.

Gardintrender 2017

Ikke spar på noe, liker du tapetet kan du plukke opp farger fra mønsteret til de andre rommene. Vi skal indrette os med tunge gardiner. Trives du best i riket lune rom. Der interiøret er som en varm og myk favn du kan synke inn mot og hvile. Se trenden på skønhedsfronten her trend. Myke tepper på gulvet er også med på å skape eksamenskarakter opplevelsen av et lunt rede. Och hittade detta helt makalösa Hemnethem. Vær raus, høstpaletten er for deg som trives med det lune og ikke er redd for at mørke farger gjør rommet lite. Masser af puder, rytme og farger er modne og fyldige. Fast faktum är att när jag gjorde just det.

Har man flera fönster på rad får man välja.(det er hovedtyngden, ikke alle) Så vi har hatt en lang periode med fargeløse og litt upersonlige hjem.Frydes du ved høsten, de gnistrende fargene eller å vasse i tørt høstløv og er fristet til å hoppe opp i den store løvdungen slik du gjorde som barn?

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt