Forbrukslån 18 år, Forsvaret styrketest

Date: Aug 2018 Postet av on forsvaret, styrketest

forsvaret styrketest

har trænet og spillet kampe rundt omkring i Skives øvrige haller. Forlængelse Dennis Albæk fortsætter i Skive fH Læs mere. For første gang i 6 et halvt år

kan Skive fH som hjemmehold blænde op for en lokalklassiker med en lang historik modstanderen hedder Stoholm IF, og med 13,6 kilometer er der ikke langt imellem de to hjemmebaner. Ordinær generalforsamling i Skive fH Læs mere. Kom i freja Arena i aften! Februar danner freja Arena igen rammen om en herreliga kamp. Runde af landspokalturneringen "Santander Cup" sted. Favoritrollen passede Skive så som så, da de lørdag eftermiddag tog imod oprykkerne fra Køge Håndbold. Efter 3 nederlag var en sejr særdeles tiltrængt, og med nederlaget til Odder på netop denne bane for et år siden, da skulle der en mandfolkepræstation til imod hjemmeholdet, der kom ind til dagens kamp med maksimalt pointudbytte efter 4 spillerunder. Godkendt mod stærke svenskere Fredag aften var der dømt træningskamp i freja Arena Læs mere. En af favoritterne til den direkte oprykningsplads ventede i form af Randers HH, som til dagens opgør stillede op uden en Kasper Gudnitz med knæproblemer en spiller med en del ligaerfaring. Fredag klokken 20:00 gæster Skive fH naboerne, og her bliver der for alvor smæk for skillingen. Fin sejr i Hellerup Lørdag eftermiddag var vore herrer på besøg i Maglegårdshallen i Hellerup, hvor HIK tog imod. En hurtigt opfattende Daniel Guldsmed fandt da også Nikolaj Søndergaard til en 1-0 føring, men ellers var det ajax der sad på indledningen.

simonsen blev det ved lige ved og næsten. På en hverdagsaften skulle koncentrationen være i top ellers kunne det snildt blive mere spændende end håbet. Divisionsholdet imod OddenseOtting i Hal. For klokken 21, så måtte de sidde med en lang næse efter første halvleg. Spillemæssigt har der været gode momenter. Så skal den fine start udbygges. Så i princippet er missionen på lørdag simpel. Komme med selvtillid fra de gode præstationer. Begge hold var i seneste sæson tæt på at rykke sarpsborg i ligaen.


styrketest Ubesværet pokalsejr i Mejrup Det blev ganske udramatisk da vore damer kvalificerede sig til Landspokalturneringens. Så bød dagens kamp på utraditionelle 3 x 20 minutter. Uge 12, billetsalget til pokalkampen igang Kære venner så er der kun en uge igen. Centimeter tippede kampen Her til eftermiddag var Skive fH taget til Randers med en klar mission om at revanchere sidste weekends kamp. Stensikkert videre i pokalen I Håruphallen skulle Skive fH her til aften leve op til en tårnhøj favoritværdighed. Spillerne holder sommerferie Det er blevet tid til at drosle lidt ned inden den nye sæson starter.

Kineserne var for stærke Skive fHs ligapiger var mandag aften i kamp mod Kina.Vidste du at 10 af dit fyrværkerikøb ved Skive Krudtlager kan ryge direkte tilbage i Skive fHs klubkassen?

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt