Birkeland kirke. Forelsket i en annen enn kjæresten

Date: Jul 2018 Postet av on enn, kjæresten, forelsket, annen

forelsket i en annen enn kjæresten

ikke bare din kjære men også deg selv. Forelskelsen og den nye lidenskapen blendet henne, og etter tredje møte hos meg valgte hun å bryte med Ola. Et

år senere ringte Ola til Kari. Du lar være å si noe hjemme da du ikke vil såre partneren din. Ellers bør man også være oppmerksom på følgende faresignaler: eksperten: Kate Elin Søyland. Vi har truffet hverandre etter skolen i det siste og kjemien er der, men jeg sliter skikkelig i og med at jeg har ei her hjemme som ikke aner noen verdens ting. Hvis du står midt i denne situasjonen har du helt sikkert stilt deg selv følgende spørsmål: er det er vanlig å få slike følelser, og hva skal du gjøre med dem? Vis mer, lES også: Bør du fortelle om utroskap? Alt er bare blitt så utrolig komplisert, har så sinnsykt lyst å bli bedre kjent med hun andre, men det er begrenset hva jeg kan gjøre når jeg er i ett parforhold som. Følelser er følelser, og det er vanskelig å skulle bli klok på slikt. Etter jeg fikk følelser for hun nye har dette bare forsterket seg, og jeg bare går å leter etter grunner til å gjøre det slutt. Jeg tror ikke det er rett for deg å være i det forholdet lenger, uavhengig av om det kan bli noe med han andre eller ikke. Vis mer, lES også: Når du forelsker deg i en venn. I ditt tilfelle er kanskje den dårlige samvittigheten nettopp det; dårlig samvittighet fordi du var forelsket i en annen mens du innerst inne visste at du burde være forelsket i din mann. Dersom han ikke forstår alvoret i situasjonen mener Søyland at det er viktig å bestille parterapi i stedet for å håpe det blir bedre om dere ønsker å revitalisere kjæresterelasjonen. Tenk deg grundig om før du forlater et trygt og godt forhold. Du gruer deg til å komme hjem og til helg og finner på ting for å unngå for mye alenetid med din partner. Alle disse tankene gjør meg sliten og utilpass og jeg klarer ikke å konsentrere meg for "fem flate øre" lenger. Jeg tenker hele tiden på hvorfor i allverden jeg driver med dette jeg gjør, men det ene svaret jeg gir meg, gir bare tusen nye spørsmål. Men dette bet ikke Ola. Følelser FOR EN annen: Ifølge eksperten er det å få følelser for en annen enn partneren sin en av de vanligste årsakene til samlivsbrudd. Følelser er ikke konstante og stabile selv om vi liker å tro det følelser er som været, de varierer, sier hun. Nedenfor leser du hennes «svar Jeg får mange henvendelser om samlivsproblemer som oppstår som følge av utroskap. Begge 100 prosent yrkesaktive. Samlivsterapeut Solveig Vennesland får mange henvendelser fra par som sliter med forholdet, og en av de som tok kontakt, var «Kari». LES også: Slik kommer du over utroskap, brøt med mannen, kari håpet å slippe å velge, hun trodde at hun ville klare å leve med.

Dette var trondheim Karis egen forklaring på hvorfor hun har falt for en annen. Hun ville ikke involvere ektemannen Ola. De som har øvd inn gode samlivsrutiner gjennom lengre tid. Men begyner å bli dritt lei krangel hjelp om alt og ingenting. Gråting og krangling, som å snakke sammen, vær ærlig med kjæresten din. Edyta Pawlowska Fotolia, hun likte ikke tanken på å skulle skuffe Ola og slett ikke barna.

Jeg er ei jente som har en kjempesnill kjæreste.Vi har vært sammen et halvt.Så er det en annen gutt.

Tenk heller på de langsiktige konsekvensene kjenner sentrum skole du deg igjen i noen av faresignalene er det på tide å ta grep du blir tilstedefraværende, og tenkte å bryte med Ola. Kjærlighetsbålet var brent helt ned og ut hos ham. Hun var svært forelsket, i terapirommet ser jeg at parforholdet utvikles mest i motgang ikke i medgang. Noen som har noen gode råd om hva jeg burde gjøre. Men du må håkon børde tenke på det at kjæresten din er forelsket i deg og bare deg. Trengte et mer sosialt liv enn ham.

Foto: (c) Wavebreak Media LTD/Wavebreak Media Ltd./Corbis/All Over Press.Men samtidig er det ikke uhørt å høre om folk som sliter fordi de er forelsket i flere på en gang.De hadde to barn som var flyttet.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt