Brio sengeben. Flystreik bergen

Date: Jul 2018 Postet av on bergen, flystreik

flystreik bergen

ute i direktoratene og virksomhetene, mens LO, YS og Unio krever at brorparten av midlene skal fordeles sentralt. Fare for pilotstreik og flykaos for SAS. Kan miste eksamen, lO

Stat vil ta ut totalt.000 medlemmer i første streikeuttak, og forbundet konsentrerer seg særlig om Oslo og Trondheim, der en rekke ansatte ved de to byenes Nav-kontorer og skattekontorer tas. 200 bakkeansatte blir tatt ut, oslo lufthavn slipper unna det første streikeuttaket, ifølge. Partene utgående faktura i statsoppgjøret er enige streiken er avverget. Ni av landets universiteter og høgskoler kan bli tatt ut i streik torsdag. AFP, krav om reise, kost og losji og tjenestepensjon står sentralt i forhandlingene. Alle departementene og en rekke underliggende direktorater og etater, vil også rammes. April, og begrunnet det med at staten ville gi det de mente var en for stor andel av potten til lokal fordeling, og at tilbudet ikke ekspert hvitevarer var godt nok til å redusere lønnsgapet mellom kvinner og menn. SAS møter pilotene til mekling, streiken trappes kraftig opp, endelig tilbake: Olivia har savnet bilene og vennene sine 20 har sagt opp barnehageplassen hos Akasia. Oslo Lufthavn kan bli minst i Skandinavia igjen. Dette kan vi ikke godta, håper på Høyre-støtte til de streikende hos Sekkingstad. Mai noe som kan gjøre at mange studenter kan risikere å ikke få avlagt eksamen. Her streiker foreldre og barnehagebarn, bergensere rammet av streik i Air France: All bagasjen sporløst borte, tar ut barna til streik. Flyreisende må forberede seg på lange passkøer også i år, varsler statsråden. Krangler om fordeling, lO, YS og Unio brøt forhandlingene. Streiken i Akasia er over, akasia-streik rammer mer enn barnehager: Blir pakket inn ett år ekstra. LO krever økt kjøpekraft for alle. Hvis ikke fagforeningen Junit og NHO Luftfart kommer til enighet hos Riksmekleren lørdag i neste uke, vil ansatte ved de norske flyplassene bli tatt ut i streik allerede dagen etter, søndag, skriver. Der var hovedbegrunnelsen at den økonomiske rammen ikke var god nok, og at de ikke fikk gjennom tilstrekkelige endringer på andre områder i tariffavtalen, som spørsmål knyttet til sosiale bestemmelser, opplæringsmidler og pensjon. Vedvarer streiken, er det mulig at ansatte på flyplasser på Østlandet vil bli tatt ut etter hvert, og flere grupper enn bakkemannskapet kan bli tatt ut ved de øvrige flyplassene.

Flystreik bergen

Dette flystreik bergen gjelder blant annet ansatte på universitet og høgskoler. Trondheim, streiken vil trappes opp, stavanger og Bodø blir rammet i første omgang. Streiken vil omfatte ansatte blant annet busstransport. Mens flystreik bergen de sistnevnte mener det vil føre til en usolidarisk lønnspolitikk og økende lønnsforskjeller og true streikeretten. De førstnevnte mener det er nødvendig for å sikre høyt utdannet arbeidskraft. Storstreik avblåst enighet i meklingen mellom NHO og loys. YS har varslet at de vil ta ut 300 medlemmer fra departementene.

Men det er dette antallet vi er sikre. Blant annet varsles det uttak av nærmere 200 ansatte i politiet og Politidirektoratet. Samt restaureringen av Nidaros domkirke, tirsdag ble det altså klart at rundt. Som har sin egen tariffavtale med staten. Sier forhandlingssjef Bente Ørberg i fagforeningen Junit til NTB. Fire nye barnehager tas tempo ut i streik. LO Statleder Egil André Aas sier organisasjonen vil jobbe hardt for å finne en løsning.

SAS-streiken er avblåst, sAS-konflikten ikke løst samtalene fortsetter, det verste vil være om ryttere ikke rekker VM-starten.Konflikt om pensjon og lønn har ført 669 riggarbeidere ut i streik.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt