Fiskeplasser oslo. Etablering av aksjeselskap. Vi ses i morgen tore renberg

Date: Aug 2018 Postet av on aksjeselskap, etablering

etablering av aksjeselskap

drive virksomhet i Norge, må du ha oppholdstillatelse for arbeid. Hele styret må signere meldingen elektronisk, og banken må signere elektronisk på bekreftelsen om at aksjekapitalen er innbetalt.

For å vite hva som kreves av deg er det viktig å bruke tid på god planlegging før du registrerer aksjeselskapet ditt. Hva kjennetegner et aksjeselskap: Begrenset personlig ansvar, rettigheter som ansatt, egen juridisk person. Enkeltpersonforetak, i et enkeltpersonforetak er èn person ansvarlig for bedriften. Navn på aksjeselskap, aksjeselskap må ha betegnelsen "aksjeselskap" eller forkortelsen "AS" foran eller bak selskapsnavnet. Skatter og avgifter betales til Norge, og man må forholde seg til norske regler. Aksjeloven, ansatt, en av fordelene med å etablere et aksjeselskap er at du som eier også kan være ansatt i selskapet. Eier av aksjeselskapet kan velge å ikke være ansatt selv om han/hun arbeider i selskapet. Merbeskatningen forskyves da til det året hvor overskuddet enten tas ut som utbytte eller som lønn. Etter at registreringen er behandlet får du tildelt foretakets organisasjonsnummer. For å være stifter eller ha en annen rolle i et aksjeselskap må du ha fylt.

trafikalt grunnkurs sarpsborg Merverdiavgift, skatt for aksjeselskap, skatten betales i to terminer året etter inntektsåret. For selskap og eiere under ett kan samlet skattesats bli. Kapitalen som må til for å etablere. Brønnøysundregistrene om registrering av aksjeselskap.

Engangsgebyr fra Foretaksregisteret, stift aksjeselskapet ved å utarbeide stiftelsesdokument og vedtekter og signere disse. Husnummer, da får du tilsendt meldingen elektronisk og kan signere meldingen. Aksjeselskapet har arbeidsgiveransvar for deg båt aker brygge nesodden og du skal ha utbetalt lønn.

Det betyr at denne personen bestemmer alt og er ansvarlig for hele økonomien, også all gjeld.Aksjeselskap vil i tillegg ha regnskapsplikt.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt