Tettsted kryssord: Enkelt regnskap for små bedrifter

Date: Aug 2018 Postet av on for, regnskap, bedrifter, enkelt, små

enkelt regnskap for små bedrifter

mange fakturaer du må sende ut, kan du velge. Det kan også være lurt å utnytte seg av muligheten for en gratis prøveperiode som noen av regnskapsprogrammene tilbyr. Vi

ser derfor på hvilke funksjoner Fiken har å tilby. Tjenestene passer for både store og og små bedrifter, da man kun betaler en pris pr aktiv bruker og de tjenestene bedriften har behov for. På denne måten slipper du å sitte og taste inn alle tallene og detaljene på enhver liten kvittering. I neste versjon vil det også bli lagt inn mulighet for å legge inn repeterende fakturaer. Programmet er lett enkelt regnskap for små bedrifter å sette seg inn i, og det tar ikke lange tiden før man er kjent med hvor de ulike funksjonene befinner seg. Alt er automatisert slik at du sparer ressurser og gjør arbeidet mer effektivt og tidsbesparende. Du blir i tillegg minnet på viktige frister, som frist for å levere selvangivelse eller annet, slik at du slipper å bekymre deg for regnskapet eller være redd for å gå glipp av en viktig frist. Fiken kan ellers nås på Facebook, Twitter, Google Plus og selvfølgelig på e-post. Her kan du holde oversikt over regnskap, enkelt sende fakturaer, ha kontroll over lønninger og planlegge prosjekter. Vi hjelper deg i gang med det vi selv mener er markedets beste support. Regnskap er enklere enn du tror. Pris, fiken Regnskap og faktura koster 149 kroner per måned. Brukervennlighet, når du logger inn på Fiken blir du møtt med dashbordet som vist ovenfor. 43 8 Relaterte artikler Årsrapport, Immaterielle eiendeler, Varige driftsmidler, Goodwill, Utsatt skatt, Balanse, Avskrivning, Nedskrivning, Noter Lesetid: 8 minutter Årsregnskap - gjennomgang med forklaringer Se hvordan en årsrapport er bygd opp og hvordan du benytter årsregnskapet til å få en god forståelse over selskapets utvikling. Det er også etterspurt av andre kunder, så det kan hende at dette vil være på plass i kommende versjoner av regnskapsprogrammet. Etter at du har tatt bildet og sendt det inn, vil fakturaen ligge klar til å hentes i innboksen. Lesetid: 4 minutter, vi har testet regnskapsprogrammet Fiken på pris, brukervennlighet, bokføring, fakturering og brukerstøtte.

Enkelt regnskap for små bedrifter

Noe som enkelt regnskap for små bedrifter betyr at elementene automatisk tilpasses skjermen. Dette innebærer altså alt du trenger som nystartet bedrift eller dersom du har vært på markedet en stund. Enten du skal vise regnskapet på mobil. Man kommer ikke unna alle kompliserte fagutrykk i disse regnskapsprogrammene. Så som sagt kan det være lurt å teste noen forskjellige enkelt regnskap for små bedrifter før du går allin for ett system.

Fiken er regnskapsprogrammet for for små bedrifter.Vi gjør regnskap enkelt for deg som ikke-økonom - gjør alt fra faktura til selvangivelse selv.Prøv gratis.

2 minutter Nettbaserte regnskapsprogrammer Få oversikt over nettbaserte regnskapsprogrammer som tinnbestikk lar deg føre regnskap uansett hvor du måtte være. For det første fremhever de og flagger viktige oppgaver som krever oppmerksomhet og som kan haste. Man får oversikt over alt på ett sted med både historikk og rapporter. Man kan også organisere alle bilag og skjemaer etter kriterier man selv synes er viktige. Det er nemlig dét det er for de fleste av oss. Fokuset er fremdeles å gjøre regnskapet så enkelt som mulig. Så lenge du har tilgang til. Samtidig som systemet har flere automatiserte løsninger som gjør hverdagen enklere for deg som bedriftseier. Lesetid, slik at også de som ikke har erfaring med regnskap raskt skal kunne klare å håndtere bokføring av fakturaer på egenhånd.

Garanti eiendom tromsø, Enkelt regnskap for små bedrifter

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt