Inger lise eng, Engelsk tysk ordbok! Kalnes sykehus tlf

Date: Aug 2018 Postet av on tysk, engelsk, ordbok

engelsk tysk ordbok

slett ikke dumt. Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Mange har kanskje hatt en engelsk-engelsk ordbok fra

Merriam Webster i bokhylla, men nå er det nettet som gjelder. Men av og til står man rett og slett fast, og da er en engelsk-norsk ordbok god. Er du norsk og vil lære liten gave til han bedre engelsk, eller du har engelsk som morsmål og ønsker å lære norsk? Når en bruker foreslår ord til norsk-engelsk ordbok, må andre brukere godkjenne oversettelsen før ordet legges til i ordboken på permanent basis. Og likevel står du fortsatt fast? Oversettelse fra engelsk til dansk er nyttig om den norske ordboken svikter, eller om man bare vil kvalitetssjekke en oversettelse. Engelsk snakkes av millarder av mennesker over hele verden som både morsmål og andrespråk. Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for å se resultater i den norsk-engelske ordboken. Du finner ikke alt her, men du finner mye. Både norsk og engelsk er germanske språk; norsk er et europeisk språk snakket i Norge, mens engelsk er et globalt språk og snakkes offisielt i 54 land. Trenger du flere grunner til å lære engelsk eller norsk? Men nå skal du få et smart triks! Registrer deg som bruker idag og samle poeng hver gang du legger til nye engelske oversettelser eller godkjenner oversettelser av norske ord. Norsk snakkes av en liten gruppe mennesker, men ligner på både svensk og dansk, slik at ved å lære norsk kan du fint kommunisere med skandinavere. Ved å legge til nye ord, uttrykk, regionale ord eller fagord på norsk og engelsk kan du gjøre ordboken mer nyttig for alle. Ved å klikke 'godkjenn er du med på avgjørelser knyttet til utvidelse av ordboken. Cambridge engelsk-engelsk ordbok: Dette er bunnsolide greier. Søket viser blant annet synonymer for norsk og engelske ord. Vi hjelper deg med å oversette vanskelige ord og uttrykk fra/til over 30 språk, og hos oss kan du alltid diskutere oversettelser med andre brukere. Forskjellige seksjoner markerer oversettelser, synonymer, eksempelsetninger samt innlegg i forum. En ordbok bør være din beste venn i læringen. Vår norsk-tysk ordbok for eksempel.

En statsautorisert translatør priser klassiker som leverer svært gode forklaringer. Konkurrentene Heinzelnisse norsktysk ordbok, mye grammatisk informasjon, oxford Dictionaries engelskengelsk ordbok. Finn ditt språk på listen under. Dictionarie" men her finner du en" Listen nedenfor viser deg de seneste bidragene til norskengelsk ordbok som andre brukere har opprettet.

Engelsk tysk ordbok: Fronter nord

Engelsktysk ordbok er et godt supplement til norsktysk ordbok. Bruk av fremmedord og idiomer, prøv vår tysknorsk ordbok, ikke noe problem. Men likevel en god tjeneste som er verdt forsøket. Har også et enormt antall oppslagsord. Vi håper ordboken nedenfor er til nytte. Enten du skal lære norsk eller engelsk. Med dine poeng havner du på vår internasjonale ranking. Litt forrvirrende og rotete, setningsstruktur, ved å bli med i kan du være med på å gjøre den melkemengde ku norskengelske ordboken enda bedre og nå vårt mål om å bli den største online ordboken i verden.

Flere engelsk-norsk ordbøker: Har du testet både engelsk-norsk og engelsk-dansk ordbok over, sier du?Flere norsk-tyske ordbøker: Ennå ikke funnet det du leter etter i norsk-tysk ordbok eller engelsk-tysk-ordbok?

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt