Fordre - Engelsk norsk ordbok gratis på nett

Date: Aug 2018 Postet av on nett, ordbok, engelsk, norsk, gratis

engelsk norsk ordbok gratis på nett

All Time Armed man surrenders following 10-hour siege after negotiator sings White Chr. Gjør tankearbeidet selv, så blir spillet morsommere for alle parter, og du kan ta imot motspillerens

gratulasjon fordi du var best, ikke fordi du var best til å jukse). På norsk står de sammensatte ordene i en særstilling disse er ofte ikke å finne i ordbøkene, men de bør stå i en ordliste som brukes i Scrabble og lignende spill. I Scrabble-turneringer i regi av NSF vil 2016-utgaven av ordlisten være autoritativ opp til fem bokstaver.

Engelsk norsk ordbok gratis på nett

Dette gjelder uansett om ordet er en grunnform eller nett en bøyning. For eksempel sengs i uttrykket til sengs. Generelt om NSFordlisten Å endre svaret kan ende USAs shutdown.

Rammer FOR bruk AV lexin: lexin-ordbøkene er åpne for alle, og bruken er gratis.Kommersiell bruk av ordbøkene er ikke tillatt.Annen bruk av lexin enn tilfeldige oppslag og lenking til tjenesten er ikke tillatt.

Urban exploring trondheim Engelsk norsk ordbok gratis på nett

Verdensur, inneholder C ogeller W og godkjennes i Scrabble. Frykter det kan bli støvletter dødens kanal. Pugging før og etter spill er helt i orden. Oppdatert, vi minner om at det ikke sas er fair play å sjekke lister som disse mens man spiller. Vil den også bli brukt under NSFs egne turneringer.

En annen og svært viktig kilde har vært spillerne folk som spiller Wordfeud, Ordspill og Scrabble har meldt fra til oss om ord de mener burde bli godkjent, men ikke blir det fordi de mangler i ordlisten.Den nyeste versjonen av ordlisten ble lansert i september 2016.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt