Coop extra tønsberg, Elgspor; Siriskjeret 4

Date: Jul 2018 Postet av on elgspor

elgspor

gik ikke specielt godt. Måske er der for varmt i spisekammeret, hvor køleskabet står ellers også er der noget andet, som æder vores energi. Elgens spor gik i alle

retninger måske fordi den har gået og spist af blåbærrisene. Elgen alces alces ) eller elsdyret er en stor hjort. Det var ikke særligt varmt under vores ophold, så det vrimlede ikke med hugorme og snoge på grunden. Glæder mig til, at de fjerner stilladset. Lynx project Part 15 November 2014. De næste par minutter dukkede den op forskellige steder, før den havde fået styret sin nysgerrighed og forduftede. Jeg kan ikke se, at det skulle kunne være fra et andet dyr. Bjørnen bliver. Desuden er solpanelet blevet hængt på sydgavlen. Der er rigtigt meget sne, så drengene bruger snesko og jeg bruger jagtskiene. Søen er ganske kold med sine 14 grader, men vi er nødt til at få vasket sveden. Vi kørte rundt om aftenerne for at fotografere dyr og vi fandt da også både elg, rådyr, tjur og hare samt andre fugle. Søndag morgen gik jeg i gang med at fjerne nogle træer for at forbedre udsigten fra huset. 3 timer længere op mod NNØ, hvor Sara Wennerqvist fra Wild Nordic har et spændende bjørneskjul, hvor vi tilbringer en enkelt overnatning. Der er ganske mange bæverhuller i elvbrinkerne, men de ser ikke friske ud, så måske har bæverne midlertidigt forladt elven på grund af den lave vandføring. You can follow my attempts here you are welcome. December 2014 kom ræven tæt på den døde ræv. Lynx project Part For tredje gang indenfor en måned er jeg oppe i huset. Det er meget hyggeligt at have selskab på sådan en vintertur og samtidigt betryggende, hvis bilen skulle sætte sig fast i sneen. Jeg har desværre ikke tid til at snige mig tættere på bæveren, så det må blive næste gang, at jeg ser lidt nærmere på dette mulige bæversted. Sal blev malet og forsynet med lister langs fodpaneler og loft. Lynx project Part 5 2014 As the updates take to long time to write in English, I have decided to change the language elgspor to Danish. Vi var der næsten en hel uge og fik lavet rigtigt meget. Elgen findes afbildet på flere tusind år gamle spanske hulemalerier, og på skandinaviske helleristninger., BBC News: How mother moose outwits the bear Citat: "."The study's results indicate that moose and other prey species find humans more benign and hence move to humans for safety, whereas. December 2014 har der flere gange været en ræv forbi og kigge på den døde ræv.

Elgspor: Tinder blå

Hvor bæverne have skabt en stor oversvømmelse elgspor og bygget et bæverbo. Peter og jeg sad også en aften ved et muligt bæversted. Nedenfor har jeg samlet nogle af de bedste optagelser fra vildtkameraerne i løbet af 2017. Lynx project Part 47 November 2017. Nedenfor kan nogle af mine bedste billeder fra turen ses. Jagtsæsonen starter den anden mandag i oktober. Hvor solen havde formået at tø rimen elgspor på det udvendige træværk 25 kg stige den lange vej. Det har været småt med brænde her sidst på vinteren. Bo tester vores solenergianlæg og konklusionen. The chimney sweeper inspected the chimney.

Elgen (Alces alces) eller elsdyret er en stor n er udbredt i Sverige, Norge og Finland, de baltiske stater, samt det nordlige og mellemste Rusland, gennem Sibirien og helt ud til Stillehavet.For å få riktig passform når det gjelder barnas klær størrelser, er det en god idé å ta høyde og vekt av barnet i betraktning i stedet for bare tallene som refererer til barnets alder.Jeg så ganske mange elgspor på min vej, men ingen ulvespor til forskel fra sidste gang, hvor det var ganske få elgspor.

Elgspor

I løbet af aftenen fik jeg også tømt vildtkameraet for billeder. Som jeg udforskede lidt i begyndelsen af oktober. Næste dags morgen kører jeg nordpå op til det område. Så vi kunne komme ind i skorstenskanalen. Til sidst var der ikke andet at gøre end at fjerne en mursten. Men desværre andre var der ikke flere billeder af lossen.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt