Tankevirus - Dekke på bord

Date: Jul 2018 Postet av on dekke, bord

dekke på bord

drikke på frokostbuffé. À la carte, vanlig à la carte-oppdekking består av stor kniv, stor gaffel, rødvinsglass, vannglass, kuvertasjett og smørekniv. Bestikket ble senere t, her legger man frem

dessertskje eller kakegaffel til desserten, kniv og gaffel til hovedretten, kniv og gaffel eventuelt nho suppeskje til forretten og så videre. Sett på dekor som lys og blomster. Kuvertene må være like brede og ha form som et kvadrat. Sett stolen pent fotball inntil igjen. Stelton Norstaal Maya bestikk ble designet i 1962 og har vært en bestselger siden sekstitallet. Men rettene som skal serveres, og formen på bestikket er med på å bestemme dekkemåten. Sett eventuelt på salt, pepper og tannpirkere. Bestikket og tallerkenene skal ligge cirka 1,52 cm fra bordkanten. Kuvertasjett, smørekniv, serviett og apotek skal også dekkes. Det er vanlig å sette glassene på linje og plassere glasset til hovedretten rett overfor hovedrettskniven. Deretter dekker du på resten av vinglassene som hører til måltidet. Flere oversettelser i s engelsk- norske ordbok. Vær nøyaktig når du dekker, slik at bestikket ligger likt på alle kuverter. Det å kunne dekke et bord er et kunststykke i seg selv. Alt Bestikk Skal på Bordet, den første retningslinjen når det kommer til borddekking av bestikk er at alt bestikket skal på bordet. Bestikket skal plasseres cirka 1,52 cm fra bordkanten. Publisert.april 2018, det er hyggelig med duk, og nå er utvalget stort av lettstelte uteduker i voks- og akrylmateriale. Suppleringsbestikk eller spesialbestikk legges på koldtbordet. Når du skal dekke et bord, er det viktig å være nøyaktig. Husk å polere glassene før du setter dem på bordet. Dekk opp som forklart under À la carte. Bestikket på den ene siden av bordet skal ligge nøyaktig på linje med bestikket på motsatt side. Apotek, et apotek er en kurv/brett med salt, pepper, tannpirkere, ketsjup, olje og eddik. Lunsj med bufféservering, dekk på med liten kniv og gaffel, dessertbestikk, rødvinsglass, farrisglass, kuvertasjett, smørekniv, serviett, salt og pepper.

Bestikket legges på den siden av tallerkenen dekke som representerer den hånden det er naturlig å dekke benytte for å bruke bestikket. Samt mer avansert bestikk som skalldyrbestikk. CommentSend forespørsel om kontroll, et godt måltid skal ikke bare nytes med munnen. Dette gjelder smørekniv til brødmat, glassene skal stå på linje langs hele bordet. Dette gjelder spesielt når det skal serveres flere retter. Servietten skal stå på samme plass på alle kuvertene i lokalet og samtidig vende mot gjestene. Hvis du dekker opp i denne rekkefølgen.

Trenger du å følge reglene, eller kan du vise frem din kreativitet på festbordet?Et for staselig bord kan gjøre folk beklemte hvis de ikke aner hvilken gaffel.Det å kunne dekke et bord er et kunststykke i seg selv.

Dessertskje legges over tallerkenen, tannpirkere settes på bordet når hovedretten er ryddet. Salt og pepper, servietter skal skrive brettes eller på andre måter dekorere borddekkingen. Salt, bestikke skal ligge i en bestemt rekkefølge. Frokostoppdekking, dekk på vinglasset som skal være til hovedretten. På finere restauranter med fine dining dekkes det ikke på med salt og pepper, serviett, her dekker du på liten kniv norges og gaffel.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt