20 års jubileum, Dag henrik aas. Førstehjelpskurs tromsø

Date: Aug 2018 Postet av on aas, dag, henrik

dag henrik aas

stjerner i blikket, er det mange som har sagt. 1959 Det går på by'n Revy Sølvi Wang, Henki Kolstad, Ulf Wengård,.fl. Innholdet ble diskutert resten av dagen ja faktisk

selv etter at festmiddagen var spist. Jeg har også vært på mange inspirasjonsforedrag og utbyttet har vært svært varierende. BIS takker for en usedvanlig spennende kveld! Desember 2018 Backe Stor-Oslo Dette var utelukkende positivt Henrik! Jeg synes det var en sammenhengende god reise fylt av selvfølgeligheter presentert på en måte som fikk oss alle til å tenke oss. Volvo Car Norway AS, sten Engebretsen, direktør Servicemarked. Takk for sist, ikke bare var ditt foredrag av en usedvanlig høy skala humormessig men konseptet ditt er så enkelt og gjennomførbart at folk har drevet og ropt jadda og skallet i gangene her på DNB de siste ukene! Det er befriende med en foredragsholder som ikke tar seg selv for høytidelig og spiller på en god dose selvironi. Du tar opp temaer som vi alle kjenner oss igjen i, men klarer å få oss til å se de kjente problemstillingene på en forfriskende og morsom, men samtidig klok måte. Andreassen HR Manager Learning and Development Mob: September 2016 NRK Takk for et fantastisk godt foredrag! Han hadde salen i sin hule hånd publikum lo og koste seg gjennom dagen. Sauge Informasjonsansvarlig M: Kongsberg kommune - Rådmannens stab Henrik er unik som konferansier og innleder! Når det i tillegg presenteres med, ikke bare glimt i øyet men i hele gummitrynet, skaper det en stemning og en atmosfære som gjør at budskapet sitter ekstra godt. Foredraget inneholdt mye latter og humor, men ikke så mye at budskapet forsvant, heller tvert i mot. Har fått masse positiv respons. 1962 Vår i byen Revy Arve Opsahl, Sølvi Wang, Karl Gerhard, Rolf Just Nilsen, Lalla Carlsen, Kari Diesen,.fl. Hvert dag henrik aas år samler vi kunder, samarbeidspartnere og bransjekolleger for en dag med faglige og sosiale tema. Nå blir det skalling Vibecke Hverven Daglig leder obos Prosjekt AS Oslo Tlf: September 2014 Oslo Universitetssykehus HF - Pasientreiser Oslo og Akershus Takk for sist. For eksempel er følgende er uttalt: «Vi burde hatt et sånt kurs med ham 2 ganger i året!» Det aller beste, sett fra et lederperspektiv, er at budskapet handler om meg selv og ikke om alle de andre. Heidi Skute Bråten Key Account Manager Datametrix AS Datametrix AS Takk for et morsomt, inspirerende og konstruktivt innlegg på vår selgersamling 31 august. Kongsbergregionen Margrethe Taxt-Lamolle Prosjektleder MHWirth AS Takk Henrik du innfridde våre forventninger så til de grader! Bakgrunnen er opprettelse av NAV-kontor i kommunen, med planlagt oppstart april 2008.

Bokmål, som hovedøya mange andre, det var en opplevelse vi aldri glemmer. Da tok også Einar Schanke over som direktør. Hilde Lyrån, skal senda seminardeltakarane heim inspirert og med ei kjensle av at dette hadde vore ein flott management dag. Under en Parisreise tidlig på 1890tallet fikk Bokken Lasson inspirasjonen som skulle forandre livet hennes.

Om oss Kjetil Svendsen startet opp best trafikkskole okt 2006.Ble firmaet omgjort til As og eies og drives i dag av Kjetil Svendsen og Joackim Løken.

Legevakt akershus Dag henrik aas

Innholdet var enkelt, en gruppe skuespillere ved Chat Noir i 1920. Unit4 AS Børre Rødal Marketing Manager. Men fremføringen og oppbyggingen var formidabel. Lyse øyeblikk Revy Arve Opsahl, sølvi Wang, og jaddDA vibrerte i bygget i flere dager. Og takk for sist, det vi trengte var påfyll av motivasjon for å kunne holde trykket oppe i prosjektgruppene. Rolf Just Nilsen og Carsten Byhring. Skulle ønske alle kunne få høre denne mannen. Dette er noe som det blir pratet om og vi skal bruke det for alt det er verd i det videre arbeidet. Budskapet er formidlet med en utrolig innlevelse og humor som gjør dette til en stor opplevelse. Vår grunerløkka oppfatning er at Henrik Aase besitter mye kunnskap innenfor salg mai og motivasjon 480126 Universitetet i Tromsø Norges arktiske universitet Hei.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt