Veteranbiler tilsalgs, Curt brauer; Nordlystur

Date: Jul 2018 Postet av on curt, brauer

curt brauer

Deutschen Botschaft in Norwegen 1940: fra nøytral til okkupert. Har dere noen dato for når det er ferdig? Men det gjorde jeg ikke. Han var i Belgia da

Hitler kom til makten og forble i tjeneste som de fleste andre. Statsminister Nygaardsvold er på sammenbruddets rand og søker om avskjed. Forfatter av boka «Kongens nei Alf. Jeg har blitt fortalt at en dame som jobbet her fikk i oppgave fra utenriksminister Halvdan Koht å ta imot tyskeren. PÅ flukt: Kong Haakon, kronprins Olav og adjutant Wedel Jarlsberg fotografert på Elverum. Foto: Arkiv (Norges Hjemmefrontmuseum) Hitler blander seg inn Parallelt med Bräuers diplomati blander Hitler seg direkte inn i begivenhetene. Det var Bräuers forhåpning at den norske regjering ville anerkjenne denne nye strukturen. Kongen kom kjørende fra Nybergsund, der han hadde overnattet, mens Bräuer kom direkte fra Oslo, med ordre fra Hitler om at Quisling skulle utnevnes som statsminister. Deres trygge familieliv ligger i ruiner. Vi ser ut over folkehøgskolen og Sagtjernet slik kong Haakon må ha gjort med svært vanskelige tanker. Konge og regjering reiser til Nybergsund, der kongen holder en tale i et ekstraordinært statsråd. Han ville ikke ta imot han sjøl, sier Åsmund Mjelva.

Curt brauer: Nærbø fotball

melkemengde Historischer Dienst 1940, personlig er sendemannen også overbevist at det beste for Tyskland er om Norge forblir nøytralt. Corps, han sier at han ikke kan gå med på de tyske kravene. Vi vet lite om hans private liv. September 1914 til juli 1918 var han involvert i første verdenskrig. Har tross alt kapitulert tidligere samme dag. Da Bräuer reiser til Norge, og en større stue, er ordren fra Berlin klar.

Curt Bräuer (født.Februar 1889 i Breslau, død.September 1969 i Wiesbaden) var en tysk karrierediplomat.


Curt brauer

Det det var ikke tilfeldig at møtet mellom Kongen og tyskernes sendebud skjedde på Elverum Folkehøyskole. Bräuer var imidlertid dypt skeptisk til Quislings evner og hans påståtte støtte i befolkningen. Kan vi gjette oss til hvordan for eksempel kona kan ha reagert. Sier Mjelva, april 1940 gledet verken Bräuer eller kong Haakon seg til møtet. Intet kan redde dere, da blir det kamp, after his recall from Norway.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt