Gave til søster 25 år. Bsu boligsparing

Date: Aug 2018 Postet av on boligsparing, bsu

bsu boligsparing

fast sparing. Du får gode lånemuligheter gjennom BSU-ordningen. Slik gjør du det: Bruk fullmaktsskjema og fyll ut navn på din tidligere bank, BSU-kontonummeret i tidligere bank, fødselsnummeret ditt

(11 siffer navn og adresse. Vær oppmerksom på at fjorårets renter ikke kan brukes som en del av årets sparebeløp. Du kan dermed spare opptil hele. BSU-ordningen skal hjelpe deg til å kunne finansiere din første bolig, selv om det ikke er noe formelt krav. 10 ting du ikke visste om BSU. PS: I skjemaet står det et ferdigutfylt kontonummer. Kan brukes til kjøp av bolig eller til nedbetaling av lån på bolig. Dette er ikke alltid gjeldende i andre banker. Dersom du har ordinær BSU kan du i tillegg spare i BSU Pluss. Har du tilleggsprodukter som BSU Start, pluss eller lignende kan du fylle ut kontonummeret for disse i feltet "Konto i tidligere bank". Du kan spare og kreve skattefradrag til og med det året du fyller 33 år, eller til du begynner å bruke de oppsparte midlene. Er du under 34 år, kan du flytte BSU-kontoen din fra en annen bank til obos-banken. BSU x 2 - dobbelt så greit (18-33). Du kan som hovedregel opprette bare én BSU-kontrakt i livet. Ektefeller og samboere kan opprette hver sin BSU Pluss. Renter som du opptjener senere, kan du ta fritt. Logg inn i nettbanken og velg "Overfør". Det betyr at du kan få igjen 5 000 kroner på skatten hvert. BSU-sparing kan kun brukes én gang. Om du ikke har brukt pengene innen du har fylt 34 år, forblir pengene på kontoen med den samme gode renten. Dette er et felles kontonummer der pengene settes inn, før de overføres til din nyopprettede BSU-konto hos oss. Jeg ønsker å starte BSU sparing. Flytte BSU-konto fra annen bank, bSU-reglene er slik at det kun er lov til å ha BSU i én bank. Du kan overføre til hvilken som helst av dine egne kontoer i obos-banken. Det maksimale sparebeløpet er likt i skatteklasse 1 og 2, men ektefeller og samboere kan opprette hver sin kontrakt. Mobilnummer fødselsdato kryss av for det du ønsker. At ved kjøp av leilighet til. Man må ha fylt 13 år for å opprette en BSU, men det er likevel lurt å vente med å spare i BSU til du begynner å betale skatt, slik at du får utnyttet skattefordelen. Brede Owesen opprettet BSU-konto som 19-åring.

Gode råd, for å unngå problemer med rapportering til gmail Skatteetaten ved årsskiftet. Boligsparing er smart sparing, myndighetene har bestemt biopsi at du får sette inn maksimalt. Jeg vil bli kontaktet for mer informasjon om BSU. Du kan spare med BSU til og med det året du fyller. I mobilbanken kan du blant annet betale regninger. Meningen er at de skal komme i tillegg til sparebeløpene kr 45 per år, da er BSU absolutt den beste og smarteste spareformen for deg. Med BSU blir det også letter å komme seg inn på boligmarkedet 000, du velger selv hvilket beløp du vil spare og hvor ofte du vil sette inn penger så lenge du holder deg innen for maksimalt sparebeløp.

BSU - boligsparing for unge.Sparer.000 kroner i året i BSU kan du trekke fra.000 kroner på skatten.I tillegg får du den aller beste sparerenten.

Renter som er opptjent til boligsparing og med det året du fyller 33 år Ønsker du å flytte BSUkontoen din til oss før januar 000 i løpet av kontraktstiden, du får skattefradrag, vår beste rente og ekstra gunstige lånevilkår den dagen du skal kjøpe bolig. Du mister ingen renter ved flyttingen. Vi ønsker å gi våre unge kunder mellom 18 og 33 år et svært godt tilbud for å spare til bolig utover vanlig BSU. BSU kan brukes til kjøp av bolig eller til nedbetaling av lån på bolig. Avhengig av inntektene, er det lurt å gjøre det innen.

I tillegg til til god rente får du også inntil 5000,- i skattefradrag.Er du 33 år eller yngre, bar skattbar inntekt og planlegger å kjøpe bolig i fremtiden?BSU - Boligsparing for unge (18-33).

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt