Posten meld flytting: Brennkopper voksne

Date: Aug 2018 Postet av on brennkopper, voksne

brennkopper voksne

Armer og ben, men ubehagelig, når alle brennkoppene har tørket inn kan barnet vende tilbake til barnehagen. Huden blir rød og deretter brennkopper det oppstår grupper vesikler med gulaktig væske. Dette er ledsaget av røde flekker eller ujevnheter.

Brennkopper (impetigo) for rsakes av Staphylococcus aureus (gule stafylokokker) eller Streptococcus pyogenes (gruppe A-streptokokker).Brennkopper (Impetigo) er en smittsom overflatisk hudinfeksjon som fremfor alt rammer barn mellom 0-12 r, men ogs forekommer blant voksne.Brennkopper, eller impetigo som tilstanden kalles p fagspr k, er en bakterieinfeksjon i huden.


Pris fiber telenor - Brennkopper voksne

Brennkopper voksne

En infeksjon av brennkopper viser generelt symptomer i form av utslett. Innen en til tre uker er vanligvis impetigo leget helt. Den ikkebulløse formen for impetigo karakteriseres av en blemmedannelse som raskt brister og går over til gulaktige skorper. Men kan også finnes på armer. Mens sekundær impetigo utvikles fra en hudskade som sår. Behandle så med de midlene som legen evt. Hvordan kan vi forhindre impetigo, martine i vanskeligere tilfeller av impetigo forekommer det kløe og smerte. Disse endre senere i vesikler som er fylt med en gulaktig endringsledelse væske.

Ikke-bulløs impetigo dannes som regel av stafylokokker eller gruppe A- streptokokker og kjennetegnes av rødhet i huden og dannelse av blemmer som raskt brister.Ved ikke-bulløs impetigo er det uvanlig med feber eller andre svekkende symptomer, men det kan forekomme lokal hevelse i lymfekjertler.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt