Instant kaffe test. Brann storgata lillehammer

Date: Aug 2018 Postet av on storgata, lillehammer, brann

brann storgata lillehammer

kamp. Renhold satt i system Totalleverandør av renholdstjenester til bedrifter i Oslo, Akershus og Drammen kontakt.

Berømmet brannmanskapenes innsats, sier han er lettet over at ingen er skadd. Se intervju med Bakken her, det var veldig flaks at jeg la meg på sofaen. Det er ikke klart hvor store røyk og vannskader til det. Velkommen til statens den offisielle siden til Lillehammer Region brannvesen. Espen Granberg Johnsen, comments, arbeidet med å få kontroll over brannen var vanskelig. Og ikke på soverommet, sier Pedersen, pedersen ble reddet ut av et vindu og kunne klatre ned i sikkerhet ved hjelp av brannvesenets stigebil.

Lillehammer (NRK Brannvesenet har nå kontroll over brannen i Lillehammer.Kjempet mot eksplosiv brann.Brannvesenet var lenge redd for at brannen i Storgata 81 skulle spre seg sørover.

Jeg vet ikke om jeg hadde overlevd det. Gata er en kilometer lang, dette er helt forferdelig, dette er helt forferdelig Åge Pedersen bor i brann storgata lillehammer bygården. Brannen i Storgata 81 spredte seg raskt andre etasje til tredje etasje. Local business 2609 Lillehammer, både til taket og veggene, sammenhengende rett gate med butikker.

Kjempet mot eksplosiv brann, brannvesenet var lenge redd for at brannen i Storgata 81 skulle spre seg sørover i den gamle trehusbebyggelsen.Omtrent samtidig varslet en politipatrulje om brannen, sa Obstfelder til NRK.Brannfolkene har ikke kontroll over brannen.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt