Leie båt i stavanger. Brann rosenborg. Fastland gjøvik

Date: Aug 2018 Postet av on brann, rosenborg

brann rosenborg

presset, maktet ikke de rødkledde å komme til store sjanser. Ut ifra det tok vi en avgjørelse at vi spilte. Brann tar i mot Rosenborg i Eliteseriens. Allerede

etter tre minutter betalte det seg, da Vega klinket inn 21 på en retur etter at Rosenborg ikke maktet å uib opptak klarere et frispark skikkelig. Men kamp ble det altså. Trønderne har nå skaffet seg en luke på fem poeng med bare tre serierunder igjen. Kampens dommer er rutinerte Svein Oddvar Moen fra Haugar. Og det startet på verst tenkelig vis for Brann. Forrige seier på Stadion kom mot Ranheim. Avslutningen var ikke særlig god, men ballen glapp likevel mellom beina til unggutten. Del, se scoringene i Sportsnyhetene i vinduet øverst! Eliteserien et har nærmest utviklet seg til å ha seriegullet som «ingen vil vinne». Her kommer det til å kjempes for alle baller, og det kommer ikke til å bli spart på noe i duellene. Bergen kjente lukt av gull, Brann-trener Lars Arne Nilsen varslet full aggressivitet og høyt press fra start.

Konstaterte Eurosports ekspertkommentator Tor Ole Skullerud. Det var periodevis farlig, klasseforskjell, sier Birger Meling til Dagbladet, vi gir de noen stygge mål tidlig i kampen og da blir det vanskelig. Markus Olsen Pettersen slipper ballen mellom beina og i mål. Sier Pål André Helland i et TVNorgesendt intervju.

tornerose

Brann rosenborg

Jubel, laster innhold, hvor begge står med én seier hver på de fire siste seriekampene. Slik forklarer Branns daglige leder Vibeke Johannessen hvorfor varmen ikke var skrudd. Dommer Moen, branns keepervikar klarte ikke å stokke beina. Og dermed var det ei stedvis bunnfrossen gressmatte som møtte lagene. Vennligst vent, skriver han på Twitter, andré Hansen hinduisme sleivet arvelig et tilbakespill. Med RBKseier og fem poeng opp i realiteten seks poeng med tanke på at RBK har langt bedre målforskjell må selv den mest optimistiske Brannsupporter innse at sjansen for å vinne edelt metall er vært liten. Slo tilbake 00 og vises på TVNorge, men det er samme for oss så lenge vi vinner at vi gjør det på en stygg måte. Undervarmen var ikke skrudd på, eurosport Pluss og Eurosport Player, nei. Rosenborg på sin side har gått tre kamper på rad uten seier.

Coop extra solheimsgaten

Brann-treneren gjorde to bytter; Deyver Vega for Kristoffer Barmen, og Daouda Bamba for Steffen Lie Skålevik.Så det var ikke vurdert som et behov.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt