Hvordan flørte på snapchat - Brann otta

Date: Aug 2018 Postet av on otta, brann

brann otta

ingen problemer. Jeg vendte straks tilbake til skadestedet. Feil valg, jeg hørte på sambandet at helikopteret flere ganger kalte opp først politi, deretter helse, for klargjøring av landingssted. Kjøreavstand

fra stasjonen, er bare 5-600 bryllups hilsen meter, så vi var raskt framme. Utover natten begynte det å komme beboere opp til blokka som ville hente nødvendige ting, som medisiner, telefoner, penger, briller osv. Jeg var så heldig å få være med i deres arbeid, noe som var meget lærerikt. Det ligger deler over alt utenfor der. Innsatsleder Jo Øien opplyser at brannvesenet nå har kontroll på brannen, og at vegen på stedet igjen er åpen for trafikk. Det var til tider kraftig røykutvikling på stedet. Det brant inne i fellesarealet i første etasje. Følelsen av å svinge inn ved blokka, og se min mors leilighet være helt mørklagt og utvendig full av røyk var noe spesiell. En av disse gikk inn i hovedrotor, noe som hørtes. En annen av våre utrykningsledere, ba om at Heidal stasjon ble alarmert. Det ble også påvist skader på taket på en av de parkerte bilene, dette hadde blitt trykt ned. Alle henvendelser ved brann skal varsles til 110. Anmeldt for søppelbrenning etter at naboene ringte politiet og klaget på lukta. Advarer mot farlig DAB-radio etter brann. Dersom det ikke er for varmt inne i verkstedhallen i morgen, vil vi starte etterforskningen da, sier Øien. Disse ble fulgt inn en og en av brannvesenet. 12 leiligheter har veranda i front. Etter det Norddalen får opplyset var det også flere kjøretøy inne i verkstedhallen som tok fyr. Min mor kom bort til meg og fortalte kjapt at alt var ok, men at det var folk igjen inne i etasjene oppover. Aldersgruppen her er fra 60 år og oppover, så det var ingen lett oppgave for noen. Hele første etasje var totalt smadret, det vil si to leiligheter og felles boder. Dersom utrykningsleder ikke får kontakt med andre på radio ved alarm, må han selv reise inn til stasjonen for å se eventuelt hvor mange som kommer. 12 av 14 dører inn i leilighetene var blåst inn. Alle alarmmeldinger mottas av vakthavende utrykningsleder, og prosedyre ved melding om bekreftet brann er å kjøre ut begge stasjoner.

Brann otta, Vegårtun

Som røykdykkerne kom ut wilhelmsen med, pusset opp bolig ble totalskadd i brann. Jeg registrerte at min røykdykkerleder flere ganger prøvde å få helse til å ta i mot tallinn evakuerte personer. Valgte jeg ut et landingspunkt vest for blokka. Siste person som ble tatt ut fra bygget var en sengeliggende kronisk syk. Etterforskning har påvist at propangass har lekket fra rørledningen som førte gass fra den utvendige gasstanken og inn i boligblokken.

Litt før klokka 14 rykket brannmannskaper fra Sel ut på en brann i, solgjemsbergom sør for, otta.Også mannskaper fra andre stasjoner ble sendt.Klokken 12:11 mandag mottok politiet melding om brann i en brakkerigg ved, soljem like sør for.


Blokka har i tillegg til elektrisk oppvarming også gasspeiser. Garasjen i samme etasje har tatt av mye av trykkbølgen. Men uten noen dramatikk, det kunne fått ledelse store konsekvenser, brann i garasje på Lillehammer. Holdt to personer fra brannvesenet vakt ved bygget frem til neste morgen. Det nye fjøset etter brannen, jeg tenkte at langesund det sikkert var snakk om en liten overtenning. Og garasjeporten er blåst, i og med at bygget var åpent. Falsk alarm Uakseptabelt å brenne bål etter at det har blitt mørkt.

Rektor Kristin Undseth sier at skoleelevene skal møte opp som vanlig torsdag morgen.Sambandet var nokså uryddig, da brann og helse deler kanal her i Sel.Brannvesenet rykket ut på bilbrann i Næroset.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt