Maren selvaag. Bekymringsmelding fastlege

Date: Aug 2018 Postet av on bekymringsmelding, fastlege

bekymringsmelding fastlege

for oss å kunne gi deg veldig gode råd siden vi ikke vet hva som feiler din pappa og hvor syk han. (Legevakta gir også oss kommuneoverlegene beskjed). Får

vi flom i sidebekker som i fjor? Det er mye vanskeligere å si noe på 10 min enn på 30! Men det er helt greit å sykle til tross for at det er vått! Idag gikk jeg gjennom hva jeg skal si på en presentasjon jeg skal legge fram på Dagens Medisins fagseminar om Folkehelse de holder valdres avisa no på torsdag. Fastlegen din er ansvarlig for oppfølging som kan bidra til at du raskest mulig kommer tilbake til vanlig arbeid. Det blir spennende å høre på! Det blir stort når det skal bygges for 100 sengeplasser i første byggetrinn og neste skal ha 100 plasser til. Skal vi bruke tvang? Vi gleder oss over dette for vi har hele tida ment vi kan gjøre jobbene våres best derfra. Vannstanden i Drammenselva er allerede kraftig økt og spenningen stiger med vannstanden de neste dagene! Når prøvesvarene kommer inn skal de vurderes; røntgen av lungene (vi finner sjelden noe på lungene heldigvis for da har de ikke smitteførende tuberkulose).Matoux hudtest for å sjekke om de kan være smittet, evt fulgt opp med en blodprøve; igra test. Det dreier seg nesten alltid om psykisk sykdom, rus eller sosiale problemer.

Det tar litt under en time ned til jobb. Vi er blitt bedt om å melde til fylkesmannen hva vi gjør for å forberede oss. Og litt over en time hjem igjen.

Du kan utforme en bekymringsmelding som du sender til fastlege eller kommuneoverlege, med kopi til fastlege.Dersom du er bekymret for helsetilstanden til.Jeg sendte en bekymringsmelding her om dagen angående min pappa til hans fastlege.


Vi kan ikke annet enn å bringe inn de vanlige tjenestene å håpe på at de når fram. Du må selv avgjøre hva som er hva er kvote riktig for deg. Dersom kommunikasjonen din med den som er syk er vanskelig. Du kan utforme en bekymringsmelding som du sender til fastlege eller kommuneoverlege.

Lykke til, og vi forstår at du er fortvilet.Undersøkende lege må så vurdere hvilken helsehjelp pasienten trenger.Det er spennende å følge utviklingen.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt