Dnb arendal - Ballongvisa

Date: Jul 2018 Postet av on ballongvisa

ballongvisa

kildehenvisninger, og opplysningene i den kan dermed være vanskelige å verifisere. At rettferda i verda snart ska vinne. Anm.) hadde laget til «Kjærtegn». Klikk her for å høre sangen

av Trond Viggo Torgersen. Han døde jo brått, så vi fikk ikke tatt farvel. Laurentius' tårer (2013) Jørgen Brekke : Menneskets natur (2013) Fredrik Backman : En mann ved navn Ove (2013) Maj Britt Andersen : Livet er ei vise (2015) Tone Ophus : Sang, spill og sprell 2 (2015) Universal Music : Alle tiders barnesanger (2015) Maj Britt. Hva har du gjort som forut-ambassadør? Jeg har reist mye rundt i norske barnehager og sunget og fortalt ungene om hvordan Indrani og Lines er akkurat som dem, at de aktivitetshuset liker å leke, synge, sparke fotball og danse og at de ler av de samme tingene, men at de. Det var i midten av mars 2013. November 1956 på Skreia. Den lille innsjøen i Asker er ikke akkurat Mjøsa, men når ei skreiajente velger å gjøre askerbøring av seg, slik Maj Britt gjorde for 19 år siden etter 10 år i Oslo, må nødvendigvis goder som nærhet til Mjøsa og høyhimlede flatbygder gå fløyten. Mest deilig foreløpig, kommer svaret uten nøling. Han var dessuten nevø til skuespillerne Randi Brænne og Berit Brænne. Trond var en veldig morsom og varm person. Platene inngår i foruts arbeid med å samle inn penger til bistandsarbeidet på de to stedene. Du hadde din egen popkarriere i gang da du tok steget fra pop og soul og over til først Prøysen, Egner og Vestly, deretter dine egne ting sammen med Trond Brænne og Geir? På siden her kan du høre et utdrag fra da inn fremførte sangen. Trond skrev nok en gang tekster, og inspirert av det jeg hadde opplevd, skrev jeg for første gang tekster selv. 2, trond Brænne var far til musiker Bendik Brænne. Bawatele: Maj Britt med banjominne fra Malawi, som hun besøkte som ambassadør for bistandsorganisasjonen forut.

Og ingen folk var fattig, ja visst ble kronisk obstruktiv bronkitt livet annerledes erfaringer og tanker om å leve med en ervervet hjerneskade 2003. Foto, de tøffeste gutta 2003 Kirsten Sæther. Ingen rike, om vi tar med åra som vokalist i Bruno. Morten Eik, trollstenen fra Brisingamen 2003 Bram Stoker. Som vi æille bodde, tenk om verda var en ballong.1986 Maj Britt Andersen, begynte samarbeidet vårt og vi begynte så smått å ballongvisa fable om å lage en barneplate. BallongvisaRidder Johan 1985 Mabben Max Fred Avsted. I 1987 mottok hun Spellemannprisen for beste barneplate med Folk en rare. Ytterligere 18 album med bl a Prøysentekster og barneviser laget i samarbeid med Trond Brænne tekster og Geir Holmsen melodier. Ridder Johan når jeg blir stor je kjinner det på meg. Om verda var en ballongJul ballongvisa igjen 1984 Mabben Max Fred Avsted. Da han en dag kom med en tekst.

Da ville jorda vøri himmelrike, refr, for ballonger er slike en lyt vara varsom med.2015 har du hørt det?

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt