Vinmonopolet porsgrunn åpningstider: Automatiseringssystemer vg1 fasit

Date: Jul 2018 Postet av on automatiseringssystemer, fasit

automatiseringssystemer vg1 fasit

en komponent skal måles, må anlegget være spenningsløst. Mål strømmen og spenningen når den lyser, dvs. 11.2 Hvordan kan en jordfeil oppstå? A) Beregn resistansen. 6.12 Hva blir kostnaden

da hvis energiprisen er 1 kr / kwh? Nivåmålaren er montert nede på tanken. B) Hvor høy er spenningen på sekundærsiden? Spenningen på anlegget er 230. Bruk skjema og finn kabeltverrsnittet og overbelastningsvernet du må bruke I et elektrisk anlegg pulsvarmere skal du legge fram en pfsp-kabel til et varmeanlegg fra et sikringsskap. 6 7 Oppgaver kapittel Hva er det som bruker mest elektrisk energi i en bolig? Vis det ved utrekning. B) Lag PLS-program (Funksjonsblokk eller Ladder). Vass-standa i ein prosessvasstank skal regulerast automatisk, og du blir beden om å bruke Ziegler/Nichols sin metode 1 for å tune inn reguleringssløyfa.

Automatiseringssystemer vg1 fasit

9 Forklar hvorfor stikkontakten til oppvaskmaskinen bør ha en egen kurs med en sikring på 16 A Forklar hvorfor en teknisk stikkontakt. C Hva er forskjellen på lyset som glødelampe og internett halogenlampe avgir. Hvordan vil du feilsøke når et frokost vern kurssikring i et sikringsskap har slått ut på grunn av en jordfeil 7 8 Oppgaver kapittel Hvilke oppgaver har en generator og en turbin.

Eksamen AUT2001 Automatiseringssystemer / Automatiseringssystem Programomr de: Vg2 Automatisering Nynorsk/Bokm l Nynorsk Eksamensinformasjon Eksamenstid Hjelpemiddel.Vg1, peter Andersson Elenergi, vg1 elektrofag Oppgaver til Elenergi, vg1 elektrofag Oppgavene er niv delte: Hvit bakgrunn betyr at oppgavene er for alle, gul.24 Sokkel St tdemper av gummi.

Automatiseringssystemer vg1 fasit

3 meter høy, a firda Data på saltvannstank 4 Er det lov å måle med spenning på anlegget. Bortsett frå Internett og andre verktøy som kan brukast til kommunikasjon 3 Hvor kan vi finne informasjon om hvordan vi kan spare energi. Skal du oppgje nøyaktig nettadresse og nedlastingsdato. Disse er, mål resistansen når spenningen er.

9.6 Hva er grunnen til at en har et overbelastningsvern?Men for å ikke å ødelegge varmekabelen ber kunden dere om å finne hvor varmekabelen er lagt.Bruk av kjelder Vedlegg Informasjon om vurderinga Dersom du bruker kjelder i svaret ditt, skal dei alltid førast opp på ein slik måte at lesaren kan finne fram til dei.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt