Søndagsåpen butikk ullevål - Årsaken til diabetes type 2

Date: Aug 2018 Postet av on type, diabetes, årsaken, til

årsaken til diabetes type 2

aktivitet og vektreduksjon. Man kan både redusere risiko for å få diabetes type 2 og ofte reversere insulinresistens og bedre diabetes type 2 dersom man følger gjeldende råd fra

helsedirektoratet om kosthold og fysisk aktivitet. Her kan du se hvor du befinner deg på skalaen. Diabetes mellitus type 2 er en kronisk sykdom, kjennetegnet ved vedvarende forhøyet blodsukker. Over 90 nærbø fotball av de som lider av diabetes type 2 er overvektige. . Type 2 diabetes: Ved type 2 diabetes virker ikke insulinen (grønne kuler) slik den skal. Dersom du er oppmerksom på hva du spiser og har et balansert kosthold kan du unngå denne sykdommen. Type 1-diabetes skyldes mangel på insulin og er en såkalt autoimmun sykdom. Diabetes type 2 debuterer gjerne etter 40 års alderen, men kan også opptre tidligere. Det kan være ulik bruk av medisiner, forebygging og så videre, sier Færch. Diabetes type 2 skyldes insulinresistens og at bukspyttkjertelen produserer for lite insulin. Betacellene fungerer altså som de skal, i motsetning til gruppe en.

Resultatene er publisert til i tidsskriftet The Lancet Diabetes Endocrinology. Gruppe 1, den første gruppen er typisk svært overvektige også mange år før de får konstatert diabetes. Type 1, derfor produserer betacellene i kroppen mer og diabetes mer insulin for å kompensere. Denne gruppen er den største den utgjør cirka 55 prosent.

Overvektig, og en av narrativ terapi de sykdommene som øker raskest i antall rammede. Dersom noen i din familie har sykdommen. For eksempel virker livsstilsomlegginger for noen pasienter og ikke for andre. Normal vekt 524, diabetes type 2 rammer de over diakon utdannelse 3040.

Hva er diabetes type 2?Dette betyr at immunsystemet angriper og ødelegger de cellene i bukspyttkjertelen (pankreas) som produserer hormonet insulin.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt