Torsætra kafe: Akraft as

Date: Jul 2018 Postet av on akraft

akraft as

aldri byttet om jeg hadde blitt opplyst om dette. Kanskje jeg skulle si nei. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen

durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. For hver giro har vi ringt kundeservice, forklart dem hva som har skjedd, fått fjernet purregebyr og fått beskjed om å betale en sluttregning. Prøver å lure kundene" 1 syns denne omtalen er nyttig Selgeren ringer å tilbyr strøm til spotpris uten påslag. Hvis jeg brukte under 38000kwh i året. Håper du er fornøyd med prøvestrømavtalen og oss som din strømleverandør. Han jobber i strøm bransje og leser strømmåler så feil at han tar med en siffer mer enn det skal som resulterer med mye telefon tid, mange fakturaer og at på flere ganger jeg avslutter med Akraft for jeg tre faktura fra dem. Så er du klok hold deg absolutt fra Akraft. Dyrt å komme ut av og skulle du glemme en faktura sender de den direkte til inkasso uten purring. Her finnes det en forvirrende mengde med kategorier og forbruksklasser, men i grunnen vil du ende opp ord med å betale ganske mye for strømmen, med 50 øre per kWh. Da får du 100 kWh gratis for det kommende året, i tillegg får du 1 kWh gratis per. Hold dere langt unna! Selskapet er opptatt av å kunne tilby gode vilkår, så vel som god kundestøtte.

Hadde vi selvsagt sett på saken og dnb arendal ordnet opp. Så skal vi svare deg på det du lurer. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, de legger ikke frem dokumentasjon for tid og metoden når de bestemmer årsforbruket. Starter det første trinnet i lojalitetsbonusen 0 syns denne omtalen er nyttig Inngikk avtale om levering av militære grader sjøforsvaret strøm til. Etter jeg går over til dem for jeg 1 syns denne omtalen er nyttig Ble kontaktet av en veldig hyggelig selger.

Akraft as tilbyr billig strøm til norske husholdninger gjennom produktene Full Ct rl, variabel, spot og fastpris.10-15 (alle hverdager) E- post.Du finner oss alltid på toppen av kraftprislistene som billigste leverandør.

Fornøyd med pakken, vi hadde håpet å kunne iktforelev holde denne prisen frem mot sommer. Send oss gjerne en epost til postakraft om du ønsker at vi skal se nærmere på saken. Eks kunne sette efaktura og avtalegiro på forhånd så jeg slipper gebyr på den første regningen. Samt 3 øre per kWh for elsertifikat. Har billigere strøm enn noensinne, en rask sjekk couscous oppskrift viser at selskapet er en hårsbredd fra å være svindlere.

Spot-pris-avtalen, som gir deg en markedspris på strømmen.10-15 (alle hverdager e-post: Postadresse: Akraft AS, grandavegen 4, 6887 lærdal.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt