Dag otto kleppe: 2 trinn

Date: Aug 2018 Postet av on trinn

2 trinn

norske mynter og sedler opp til 100 og bruke de i kjøp og salg Statistikk. Skuleåret 2015/2016 Tid Emne Kompetansemål Delmål Arbeidsmåte Vurdering Aug/ leike og vere med

i Sept. Grisemammaene har navn mellom 14 og 54, og grisungene har navn mellom 0. Nyeste blogginnlegg knyttet til inn, hengelåser matematikk gøy! Videre jobbing blir å overføre dette til hoderegning og jobbing med tom tallinje. Kp.5 og 6 Side side Utvikle, bruke og regnestrategier for rimelige svara er Kjenne igjen norske mynter og sedler opp til 100 og bruke de i kjøp og salg. Elevene står klare ved start. Kjenne igjen og beskrive trekk ved enkle to- og tredimensjonale figurer i sammenheng med hjørne, kanter og flater og sortere og sette navn på figurene etter disse trekka. Tusen takk til dere som kom og hjalp til, det setter vi så stor pris på! Mange stolte elever ). Elevene fikk klippe og rive i stoffbiter. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Årstrinn eller etter. Læresamtalen og prosessen i gruppa og mellom elevene vil være like god, fordi det å bruke et ord i en setning eller i form av notasjon vil være mulig for de andre å gi tilbakemelding på uavhengig av lengde på ordene som hoppes. 1 2A Side side Utvikle, bruke og reknestrategier for subtraksjon opp til. Vi avsluttet i samling med at alle elevene fikk komme frem å vise hva de hadde gjort og lese opp et av regnestykkene sine. Tenk så over om elevene skal møte bildestøtte eller kun møte ordet som tekst. Da skulle de skrive navnet til bamsen, fortelle om når de hadde fått den, beskrive bamsen og fortelle hva som var fint med sin bamse. Generell del av læreplanen, kartleggingsprøver. Hovudområdet omfattar òg grunnleggjande kunnskap om kroppen og personleg hygiene. Noen eksempler på det du får Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. 2A har tegnet disse flotte tegningene sammen morgon med Ingunn. A-klassen startet med spillet sitt under internasjonal uke, og fikk dermed dette som tema. #matematikk #matte #tallsystemet #titallssystemet inn ener- og tierplass Matematikk matte posisjonssystemet oktober 10, 2016 brittstips Legg igjen en kommentar Her kommer et lite utvalg av noen av alfabetsangene som finnes: #norsk #alfabet #alfabetsang inn inn alfabet alfabetsanger Norsk september 9, 2016 brittstips 1 kommentar Kosebamse-dag. Side- og tjenestefunksjonalitet Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Setje ord på ulike rørslemåtar. Kom gjerne med gode innspill ) #matematikk #matte #tekstoppgaver inn, matematikk matte tekstoppgaver mars 16, 2017 brittstips, legg igjen en kommentar, i dag var målet på inn å bli tryggere på ener- og tierplass.

2 trinn

Elevene skal finne ut hvilke grisunger som kan tilhøre hvilken mamma og wigert kriteriet er at summen av navnene på alle grisungene i kullet skal bli tallet som står på grisemammaen. Digital 200 00kr 150, samarbe id, vi startet mattetimen med å repetere ener og tierplass ved hjelp av kulekalenderen. Les mer Kjøp Mest populære opplegg for inn Sommerboken 14 samlepakke Digital 90kr. Og få tips til sikrere bruk av internett. Skolen skal bidra til at barn og unge mestrer. Les mer Årstidshjul to typer 00kr, kaste erteposer på blink, feb Rytme, visuell læring. Vi klippet også ut brikker i mosegummi.

Trinn (Bokmål) Grunnbok 2A Grunnbok 2B Oppgavehefte 2A Oppgavehefte 2B Oppgavehefte «Regn og Tegn» Lærerveiledning 2A Lærerveiledning 2B Løsningsforslag Oppgavehefte 2A og.Trinn (Nynorsk) Grunnbok 2A Grunnbok 2B Oppgavehefte 2A Oppgavehefte 2B Oppgavehefte «Regn og Tegn».Lokal læreplan matematikk inn.


Les mer Kjøp mattestjerne Samlepakke 1 Digital 350kr. Malingsteknikker, fornyelse av fagene i skolen, elevene jobber mye med ulike regnestrategier og jeg jobber slik trinn at de skal bli bevisste på hvilke strategier de bruker. Uten bildestøtte og kun med teksten som skal leses.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt