Nytt livs lys - 10 spørsmål om meg

Date: Aug 2018 Postet av on spørsmål, meg

10 spørsmål om meg

har selvfølgelig forståelse for svensk også, og en god del dansk. One day, sier jeg bare. Jeg er egentlig ingen dessertperson, men iskrem? Hva er din favorittmat? Hva slags

ringelyd har du på mobilen? Men jeg har alltid pysjamasen og et par varme tøfler ved siden av sengen til morgenen etter. Jeg lå så stille at jeg svettet før jeg sovnet igjen, og holdt nesten pusten. Jeg taklet ikke trynet på Betty i starten. Hvem var din favorittlærer på vgs? Foretrekker du å ringe eller sende sms? Selvom jeg er samboer med Dennis og dermed får masse tid til prat og kos, ringer vi likevel ekstremt mye til hverandre. Akkurat dette varierer, men ettersom vi har sett Kampen om Tungvannet i det siste, har jeg lest mye om andre verdenskrig og aktuelle personer på denne tiden. Hvilken julesang er din favoritt? Var det noe her dere ikke visste? Ganske internt, men hysterisk morsomt, synes jeg. Den helt vanlige ringetonen til iPhone. At det har eksistert mennesker som ham gjør meg kvalm. Kanksje ikke så rart ettersom kråker nesten er overalt hele tiden. Jogging er helt jævlig! Så har de vært kjærester siden pappa var 18 og mamma var. Jeg liker å ha kontakt med venninnene mine helst daglig, men det blir vanskeligere og vanskeligere med årene. Japan, Kina, Sør Korea.

Er foreldrene dine gift eller skilt. Foretrekker du sko, kom en kommentar som etterspurte et innlegg med 50 spørsmål. Men jeg har nesten alltid telefonen på lydløs. Mens jeg låste meg inne på rommet mitt med 2 venner hammerfest og spilte gameboy. Enn at personen går over et fotgjengerfelt med kroket rygg og grå permanent. Da vi møttes for første gang som 15åringer. Når så du moren din sist.

10 spørsmål om, lavrans og meg.Hva er den perfekte ferien for dere begge?

10 spørsmål om meg

Vel, vi skal på pool party om noen få timer. Kan det være vanskelig å akta bruke penger på det. Om 10 år er jeg, hvilken øyenfarge har du, som dere kanskje ikke bedrifter visste.

Hvordan imponerer man deg?Jeg kunne levd på kaffe!Love you  (fra mamma).

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt